Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żabulinka

Ciesze się z wygranej Hiszpanii

Polecane posty

Gość żabulinka

Jakby to był mój kraj :) Wkurza mnie natomiast to, że Nigel de Jong kopnął w klatkę piersiową Xabiego Alonso i nie dostał czerwonej kartki, a Holendrzy upatrzyli się spalonego, którego nie było. Moim zdaniem Hiszpanie grali świetnie i wygraliby więcej, ale często nie trafiali do bramki :) i zasłużyli sobie na tytuł Mistrza Świata a Holendrzy grali po chamsku. Czy też podzielacie moje zdanie i radość? :)

Gość ja też się cieszę!!!
Ale według moich koleżanek, Hiszpania grała słabo :(

nie!!!to hiszpanie grali po chamsku, cały czas były przez nich jakieś problemy...może faktycznie Holendrzy dopatrzyli się spalonego,ale go nie było i tyle.Hiszpanie to chamskie gnojki ,które nie umieją się kulturalnie zachowywać i szukać kompromisu.Zauważ tylko jak np. holender przewracał hiszpana to podawał mu rękę i go przepraszał,a jak hiszpan przewrócił holendra to o mało się w gatki przed sędzią nie zesrał.Poza tym Holendrzy są lepsi i bardzo ciężko pracowali sobie na tą wygraną i ta wygrana należała się im!

Gość A pamiętacie tą reklame
Hiszpanie to rozwydrzone gnojki bez jakiejkolwiek kultury .Emocjaa dobrze napisała " holender przewracał hiszpana to podawał mu rękę i go przepraszał,a jak hiszpan przewrócił holendra to o mało się w gatki przed sędzią nie zesrał. " Popieram ten cytat w 100 % .

Gość psychofanka Hiszpanii
A ja popieram zdanie żabulinki. Nie przypominam sobie, żeby Hiszpan brutalnie sfaulował Holendra, za to ci bez przerwy kopali i nie chodzi mi o piłkę. A Holendrzy pewnie teraz z rozpaczy poddadzą się eutanazji albo się naćpają, chociaż oni chyba grali naćpani. Poza tym słyszałam, że bili i kłócili się na treningach, chamy!