Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emocjaa

Problem z rodzicami

Polecane posty

Mam pewien problem.Moi rodzice chyba nie potrafią ze mną rozmawiać.Byliśmy ostatnio u psychologa i on stwierdził u mnie lekki stan depresyjny.Rodzice o tym wiedzą.I kiedy widzą że się załamuję ,zamiast ze mną o tym porozmawiać ,to mówią tak"Jesteś rozwydzronym gówniarzem,który ma swoje humorki".Tak samo jest kiedy chce gdzies jechać z mamą,np do babci ,wielokrotnie mówiła mi'Wisisz jak rzep u dupy" lub "nie biorę cię,bo mnie wkurwiasz".Jak się na mnie wkurzą to mnie ostro wyzywają ,np.smark,smarkula,gówniarz,śpik zamazany. A kiedyś tata powiedział mi nawet że z gęby mi wali jak od konia.Jak im powiedzieć i wytłumaczyć żeby tak się nie zavhowywali,co mam zrobić i jak postąpić?

To zjawisko to przemoc psychiczna. W d***e im sie poprzewracało?Oni ciebie chyba nie kochaja skoro aż tak cię traktują. Bardzo ci współczuję :( Ile masz lat?

Gość provo ale co nim nie jest
masakra w kontaktach osobowych członków rodziny:O co jest przyczyną? brak pracy nałogi zdrady choroby... coś musi być na rzeczy,Ty najlepiej wiesz o co chodzi... rodziców nie zmienisz,postaw na samodzielność,jak najszybciej w dzisiejszych czasach to nie jest wcale trudne życzę powodzenia i wytrwałości i dbaj o zęby;)

Gość napisze po którce
a ja mam dziwną matkę, nie umiem z nią rozmawiać a nawet nie chcę a ona robi wszystko żebym się wyprowdziła ,moich braci zawsze faworyzowała a dziewczyna to niby tylko do garów.Moi bracia nie robią koło domu nic ale tego nie widzi. Jak mają urodziny czy imieniny to tydzień ma sraczkę bo nie wie co kupić a o moich nigdy nie pamięta albo przypomni sobie i spyta co chcę to jasne że mowię że nic to nic nie dostaję.Ich nie pyta :) Life is life dobrze że ojca mam normalnego.Trochę za duzo pije ale normalny