Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czy warto...

Zrobiłybyście coś na moim miejscu?Chodzi o fotomodeling

Polecane posty

Strasznie nie lubię narcyzmu,więc głupio mi to pisać,ale muszę zapytać.Chodzi o to,ze bardzo często słyszę komplementy pod adresem mojej urody i mnóstwo ludzi mi już mówiło,że powinnam spróbować zgłosić sie do jakichś wyborów miss,do agencji fotomodelek itp.Kiedy usłyszałam to po raz którys tam,zastanowiłam sie nad tym na poważnie,w sumie co mi szkodzi.Ale mieszkam w małym miasteczku i mam dostep jedynie do Łodzi.Jak myślicie,co mogłabym zrobić i czy w ogóle warto?Bez znajomosci,z małego miasta....

Gość przykładny to sciema
tak na wybieg do burdelu nadajesz się napewno

Gość kasia8w3jxdn
hej ! jesli cie to interesuje to warto ! Tez czesto slysze od znajomych ze powinnam pojsc na modelke czy fotomodelke ale to nie dla mnie nie lubie byc w centrum zainteresowania, to bardziej dla smialych ludzi, a ja raczej niesmiala jestem ;p Jesli jestes smiala otwarta a figure i twarz piszesz ze masz ok to pewnie ze tak !;) powodzenia

Gość beksa lalaaaaaaaa
DAJ FOTKI TO CIĘ OCENIMY CZY SIĘ NADAJESZ!!:p

Chuda i wysoka to musi być modelka,a ja nie jestem taka,nadawałabym sie może jedynie na fotomodelkę,ale też nie wiem,bo idealnych wymiarów nie mam,w talii 73.Właśnie problem w tym,ze nie mam żadnego rozezniania,nie znam nikogo kto sie tym zajmował.I jeszcze boje sie,że jak gdzieś wyśle swoje zdjecia,to wykorzystaja je gdzieś.Moze to głupie,ale taka mam obawę :O

Noszę rozmiar 36,mój wzrost to 165 cm Nie wrzucę tu fotki,bo jak pisałam,nie chciałabym jej póżniej znaleźć na portalu erotycznym czy innym takim :O

Gość SunriseInEyes
Jakiś czas temu dorabiałam jako fotomodelka. Bez ładnej, czystej cery, zdrowych włosów nie ma się co łudzić. I to mit, że u fotomodelki nie jest wymagana szczupła sylwetka, bo kręcą nosem jak się ma sadełko. Ogólnie nie chodzi o to żeby być ładnym tylko żeby mieć plastyczną i elastyczną mimikę :)

Ja sie nie sugeruję tekstami facetów,najczęściej słyszę to od babek,ostatnio chociażby u fryzjerki.Cerę mam ok,włosy też.Ja zaś słyszałam i czytałam,ze fotomodelka powinna mieć ciało,poza tym kto powiedział,że można reklamować tylko stroje kąpielowe.No ale nie wiem,to zdanie innych,dlatego Was pytam

Nie wyślę fotek,chocby dlatego,ze zwyczajnie nie mam

Gość SunriseInEyes
Dużo dziewczyn słyszy takie rzeczy, ale jedynym sposobem by się przekonać jest zrobienie dobrych zdjęć twarzy i sylwetki. Twarz oczywiście bez makijażu, a sylwetka w stroju kąpielowym. Gotowe zdjęcia wysłać do jakiejś agencji. Oni powiedzą Ci co robić dalej, opinie ludzi niepracujących w branży są mało przydatne. Pozdrawiam :)

prowokejszyn,mi cały czas chodzi o FOTOmodelkę

Gość fotomodelinga
hmm a jestes na mm ??

Gość fotomodelinga
no 73 cm to masakrycznie dużo, ale teraz puszyste w modzie, chociaż muszę Ci powiedzieć że najlepiej mają laski o egzotycznej urodzie albo jednak szczupłe nawet w FOTOmodelingu, nikt nie lubi spaśnikow

Nie,a co to?

No tak,do tej pory było za miło.Nie uważam sie ani za śpaśnika,ani za puszystą zołzo :P

ja jestem exfotomodelka. Dobrze ze jestes szczupla ale musisz miec tez smukle cialo... nie kazdy kto jest szczuply ma ladne zgrabne cialo, no i twarz oczywiscie. Makeup dziala swoje ale pamietaj, zeby wysylac fotki do agencji bez makijazu. Powodzenia!!!

Gość ja chyba też pomyślę
ja mam 165cm i 50kg (urodziłam 2 dzieci) i podobam się facetom. Tak naprawdę to mam tych zaczepek już dość... Moja obrączka na palcu niestety nie odstrasza facetów...

Ale ja nie chcę zrzucać,podobają mi sie kobiece kształty i nie chciałabym wcale wygladać jak wieszak.Mam jędrny brzuch,nie jakieś sadło,więc nie uważam sie za spaslaka jak koleżanka wyżej to ujęła :O

Zeby byc fotomodelka nie trzeba byc szczuplym. Okragle Panie tez sa fotomodelkami. Kupcie sobie jakas gazete i popatrzcie. Poza tym jestes mloda to powinnas byc szczupla, dopiero starsze kobiety ktore sa okragle maja bvardzo duze szanse na fotomodeling do gazet typu Pani Domu :P Taka jest prawda. JaK jestes mloda, to w gazetach sa tylko szczuple, zgrabne dziewczyny. NAJ wazniejszcze to to zebys miala ciekawa twarz, piegi... :O)

Zdesperowana masz jakieś doswiadczenie??

Gość SunriseInEyes
Szczupłe ciało to tylko część sukcesu, ono musi być zadbane. Warto ćwiczyć tylko po to by wyrzeźbić figurę. Jeśli masz urodę modelki to nic nie stoi na przeszkodzie by odnieść sukces :)

To może każda dziewczyna, która usłyszy kilka komplementów zostanie fotomodelką? Ludzie, są ciekawsze rzeczy do roboty.