Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlodno mi

ale grzeje na dworze

Polecane posty

Gość chlodno mi

wlasnie wszedlem do domu z pracy ukrop na dworze straszny dobrze ze w domu klima i mam 20 stopni wiecie jak jest bosko

No to Ci fajnie:) Ja już wydzieliłam hektolitry potu:):)

Gość chlodno mi
ja w pracy niestety jestem caly dzien na tej patelni i to na dachu bo jestem dekarzem ale swoj domek zaplanowalem z glowa

Ja klimy co prawda nie mam, a w domu mam znosnie-26st. To o 10st mniej niz to co wskazuje moj termometr umieszczony w cieniu :P A autorowi tylko pozazdroscic...

Gość gggg00
a jak bedzie padało -to znowu narzekac bedziecie....MASAKRA.co za naród

Gość chlodno mi
jak bym narzekal to bym napisal znowu te pir... upaly a mi jest teraz bosko ale w praxcy rewelacji nie bylo no moze poza tym ze sliczne panie chodza rozebrane hehe

Gość wymarzona
ja tez mam klime w domku i mam 17st. Polecam kazdemu kto lubi przyjemny chlodel,moze to spory wygatek,ale korzysci niewspolmierne do kosztow,a po za tym wedlug metereologow w najblizszych latach czekaja nas niejedne upaly,wiec tym bardziej inwestycja w klimatyzator bedzie sie oplacala bo posluzy na lata.

Gość maćkowy potwór
jak ktoś mieszka w bloku to o klimie może sobie pomażyć. Przynajmniej moja spółdzielania nie pozwala nawet tym co mieszkają na ostatnim piętrze z oknami na stronę gdzie przez 3/4 dnia świeci słońce. By ich wszystkich roztopiło:O

Gość wymarzona
No co Ty,ja mam taki nie za duzy nie za maly przenosny na koleczkach,za okno wystawia sie tylko taka niewielka koncowke od takiej harmonijkowej tuby i juz,pies z kulawa noga nawet by nie wiedzial ze to klimatyzator. A koszt 800zl w castoramie i mozna na raty,sa bardzo zgrabniusie te przenosne a maja ta zalete,ze mozesz go wstawic i ustawic gdzie chcesz.

Gość maćkowy potwór
serio? a znajdziesz dla mnie jego zdjęcie w necie?:)

Gość wymarzona
Serio,serio,ka w ubieglym roku kupowalam. Owszem jak znajde to wkleje,ale osobiscie tez mozesz sie przejsc do casto,jak masz gdzies niedaleko oczywiscie,tych przenosnych jest cztery albo nawet piec do wyboru.