Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojsfvodihnsnfv

Czy bedę zjawiskowo wygladac w tej kiecce?

Polecane posty

Gość ojsfvodihnsnfv
oczywiscie mam ją zamiar założyć na poprawiny!! Jeszcze szukam kreacji na weselicho:)

Gość kurka wodna no!
moim zdanie raczej tak skromnie a nie zjawiskowo ...

Gość kurka wodna no!
a na poprawiny to co innego

Gość ojsfvodihnsnfv
aha no ale dobrze,że skromnie-w sumie na poprawinach nie muszę już lśnić...muszę za to wyszukać jeszcze jakiejś na pierwszy dzień! :D

Gość ojsfvodihnsnfv
ciemny blond!

Gość tuuuuuuuuuuuuuurw
hahah 50 kg przy takim wzroście to jesteś bezkształtnym patykiem i ta sukienka bedzie wyglądać jak na wieszaku. moim zdaniem to zupelnie nietrafiony krój na tak chudą osobę

Gość ojsfvodihnsnfv
no ale zawsze na jakieś ślub itp ma się zwiewne kiecki! No a ta wydaje mi się jest inna,choć mogę wybrać jeszcze coś-mnóstwo tam tego;) Zresztą to są sukienki z USA,więc może tam inaczej na weselichach wyglądają!Ponadto chudzielec jestem,może to by mnie"pogrubilo"????

Gość ojsfvodihnsnfv
no fakt,patyk jestem,ale biodra i tyłek mam:p także mówicie,że nie??To cos pewnie bardziej dopasowanego,co? KURNA nie wiem już co ubrać,by nie wyglądać jak szkapa!!!

Gość tuuuuuuuuuuuuuurw
sukienki z usa sa fatalnej jakosci niestety! Jednorazówki. ale poważnie odradzam ,bedziesz wygladac jakbys ja zdjecla ze starszej siostry

Sliczna ta sukienka! przepiękna.:) moim zdaniem na osobie szczupłej tak jak Ty bd wygladac cudnie.:) co zle wyglada na szczupłych osobach?;) Bierz ją, jest w cudnym kolorze.

Gość ojsfvodihnsnfv
no właśnie mam zamiar na ślub taką mieć-długą i bardzo obcisłą! A na poprawiny może już coś zupełnie skrajnego?? BŁAGAM PORADŹCIE DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!

Gość Ta jest fajna
Ja jestem sredniego wzrostu i niezbyt szczupla (nie gruba, ale mam kilka kraglosci), wiec nie moglbym sobie pozwolic na taka fajna, dluga, obciska kiece i zawsze wybieram takie rozkloszowane, co tu i ówdzie mnie zakrywaja. Ale ty jestes wysoka i szczupla i w takiej dlugiej, seksownej kiecy bedziesz wygladac szalowo!

Gość ojsvodinhs
No wreszcie choć jedna osoba mnie podbudowała! Babjago tak sądzisz??? Jestem właśnie taka szczupła.Ale aż tak źle to wygląda??? Przecież nie jestem anorektyczką ludzie!!!!!!! Już sama nie wiem,a może mi ktoś z tej stronki coś wybrać?Pewnie czasu nie macie,ale jakby któraś coś znalazła,byłabym aż nadto wdzięczna!!!!:)

Gość enter sandwoman
Kurde, ja jestem od Ciebie trochę wyższa i prawie 10 kg cięższa, a i tak jestem chuda, więc musisz być strasznie szczuplutka. Myślę, że taki kolor i krój kiecki nie jest dla Ciebie, wybitnie drobnej blondynki... Poszukaj czegoś mniej groteskowego i infantylnego, a bardziej seksi.

Gość ojsvodinhs
BARDZO DZIĘKUJĘ ZA SUGESTIE!!!!!!!!!!!!!!!i szczerość!!!!!!! Jest mi to bardzo w tym momencie potrzebne! Macie fajne pomysły!Dzięki-wszystko pooglądam!!

Sukienka mało rewelacyjna. Kiedyś też zamawiałam w USA i bardzo się zawiodłam. To co dostałam bardziej przypominało znoszoną szmatę niż cudowną sukienkę ze zdjęć, także uważaj :)