Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanko???.???

TYCIE W CIAZY

Polecane posty

Gość mam pytanko???.???

mam pytanie do byłych i obecnych kobiet w ciąży, czy to, że przytyłyście w ciaży jest wynikiem tego, że chciało wam się więcej jeść i jadłyście? czy może jadłyście normalnie a i tak utyłyście?

Nawet jesli bedziesz jadla normalnie to i tak co przybedzie,bo przeciez w brzuchu rosnie dziecko...

jak bedziesz jadła rozsadnie to nie utyjesz tak dużo a jak bedziesz jadła dużo to napewno przytyjesz

Nawet jesli bedziesz jadla normalnie to i tak co przybedzie,bo przeciez w brzuchu rosnie dziecko...---> to przecież jest wiadome tylko o to chyba autorce nie chodziło

Gość uhuhuh ojoj ix
Zmiana gospodarki hormonalnej i utyjesz nawet jak bedziesz stawac na glowie i klaskac uszami.

Gość seawen
samo dziecko to ok 3000 g, wody płodowe, łożysko, zatrzymana woda itd to ok. 10 kg tyle cię przybędzie na pewno :D

Gość blackly
moze autorce chodziło nie o przyrost masy tylko tłuszczu :P wszystko zalezy czy bedziesz sie obrzerac do nieprzytomnosci czy bedziesz jadła z rozsadkiem... jak czytam topy ze kobieta przytyła w ciazy 20 kg to nie jestem w stanie sobie wyobrazic co jadła :)

Gość gość
Ja jestem w 3 miesiącu i jak narazie schudłam 9 kg a potem się okaże :D

Gość terererere
A ja zaczelam tyc od razu, tzn. jeszcze nie wiedzialam, ze jestem w ciazy a juz nie miescilam sie w swoje spodnie juz w 2 miesiacu kupilam spodnie ciazowe i w nich chodzilam poimimo, ze I trymestr wymiotowałam jak kot, niby przytyłam wg wagi przez ten okres 0,5 kg to zaczynałam byc pulchiutka a to wszystko przez hormony, ktore mnie rozsadzaly a nie z jedzenia bo prawie nie jadlam......... Teraz jestem w 9 miesiecu i przytylam ponad 20kg - jestem cala opuchnieta i wygladam jak balon pelen wody, czyli jak widac nie tylko od zarcia sie "tyje"... mowiac szczerze wygladam i czuje sie jak slon;/ I nie uwazam, abym jadla jakos specjalnie duzo, owszem opycham sie ale arbuzami moge ich jesc bez opamietania, ogolnie mam ciagoty na warzywa i owoce i glownie nimi sie zywie... do slodyczy mnie nie ciagnie....... DLatego uwazam, ze tycie w ciazy jest nieprzewidywalne.

Gość w ciąży po raz drugi
blacky- a ja jak czytam takie głupoty co ty wypisujesz to mi niedobrze się robi. ja przytyłm 18kilo i nie opychałam się niczym, jadłam normalnie i nigdzie mi ciała nie przybyło tylko na brzuchu i piersi sporo urosły, więc jak się nie znasz to nie pieprz głupot. nierób z każdej kobiety obżarciucha.

Gość blackly
arbuzy to teraz atrakcja lata ^^ jasne jak sie je normalnie to ok...o tym nie mówie.. ale wiekszosc kobiet w ciazy naprawde je co popadnie powiedz ze nie... a ja mówie własnie o tym.. wiadomo ze na to sklada sie wiele czynników nie tylko "obżarstwo" :) a w ciazy nie trzeba jesc mega duzo..tylko zdrowo.

Gość blackly
terere nie jestes sama.. tez nieraz sie czuje jak słon T_T

ja do 21 tyg ciazy przytylam tylko kg, w sumie 8ipol kg...jadlam wiecej ale nie objadalam sie nie wiadomo jak fakt mialam strasznego smaka na slodycze pochlanialam je w duzo wiekszych ilosciach niz normalnie