Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewka marchewka;

wreszcie dostałam pracę

Polecane posty

Gość ewka marchewka;

tzn jutro ide na próbę i tak do czwartku i wtedy facet powie czy mnie zatrudni czy nie. Zaproponował mi 4 zl za godzine umowe zlecenie. Jakos nigdy nie było moim marzeniem pracować w podrzędnym sklepie za marne grosze, ale zawsze coś. Nie będe musiała słuchac jak moja mama płacze w nocy bo pieniędzy nie ma. Trochę się boje, może to nędzna praca ,ale zawsze jakaś odpowiedzialność jest.Niw eiwm czy mam się cieszyć czy płakać.

Gość TakajednamałaM
GRATULUJĘ I ŻYCZĘ POWODZENIA!!! 🌼

Gość ewka marchewka;
no mam nadzieje, że jutro pójdzie wszystko dobrze. I że nie popełnie jakiejś gafy, a znając zycie to tak zapewne będzie. Zawsze gdy sie denerwuje to coś wywinę :(. No ale trzeba byc dobrej mysli. :)

Gość o matko 4 zł za godz
toż to wyzysk jest

Gość ja też i też na
umowę zlecenie (innej nie chcę), i też w sklepie, ale za 7 zł/godz. 4 to trochę mało.......

Gość ewka marchewka;
nie umowa zlecenie, u mnie w mieście to standard jest, nawet 3 zł na godzine proponują więc 4 zł to całkiem całkiem. A poza tym chce czy nie chce to musze przyjąć taką pracę bo jak narazie innych ofert nie mam. A siedzieć kolejny miesiąc w domu nie wchodzi w gre poniewaz bardzo kasy potrzebuje.

Gość ja też i też na
to ok.! Zawsze jakiś pieniądz :-) "Mój" sklep ma specjalistyczny profil - może dlatego więcej płacą.

Gość ewka marchewka;
to zalezy też w jakim regionie Polski mieszkasz, i wtedy placa tobie zgodnie z przyjetymi normami.

Gość ja też i też na
w zachodniopomorskim. Raczej nie jest tu bogato - i z tego , co wiem (od znajomych), to 4 - 5 zł to tez norma. Ale wiadomo, różnie bywa.