Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy_on_jest_niemeski__

oszenie siatek, rozpalanie grila itd to czynności, w których kochający facet wy

Polecane posty

wyręcza kobiety? Czy jeśli jest to przeniesienia coś ciężkiego i facet widzi, że kobieta to podnosi to czy powinien jej to zabrać i sam przenieść i powinno to być naturalne? Mój facet często podobno "żartuje" jak jedziemy na grila, że ja będę rozpalać grila, Kasia będzie nieść siaty a on pójdzie się położyć lub do wody.. i tak zawsze.. Albo on musi coś zjeść i wszyscy czekają na niego aż on zje np banana i czekają, aż otworzy bagażnik i dźwigają różne rzeczy.. czy to normalne? Ja miałam inne wyobrażenie faceta zawsze.. Myślałam, że mój facet nie pozwoli, bym dźwigała różne ciężary i nie będzie miał żałosnych żartów, że wszystkie kobiety coś będą robić a on się położy.

Poprawiony tekst: wyręcza kobiety? Czy jeśli jest do przeniesienia coś ciężkiego i facet widzi, że kobieta to podnosi to czy powinien jej to zabrać i sam przenieść i powinno to być naturalne? Mój facet często podobno "żartuje" jak jedziemy na grila, że ja będę rozpalać grila, Kasia będzie nieść siaty a on pójdzie się położyć lub do wody.. i tak zawsze.. Albo on musi coś zjeść i wszyscy czekają na niego aż on zje np banana i czekają, aż otworzy bagażnik i dźwigają różne rzeczy.. czy to normalne? Ja miałam inne wyobrażenie faceta zawsze.. Myślałam, że mój facet nie pozwoli, bym dźwigała różne ciężary i nie będzie miał żałosnych żartów, że wszystkie kobiety coś będą robić a on się położy.

Poprawiony tekst: wyręcza kobiety? Czy jeśli jest do przeniesienia coś ciężkiego i facet widzi, że kobieta to podnosi to czy powinien jej to zabrać i sam przenieść i powinno to być naturalne? Mój facet często podobno "żartuje" jak jedziemy na grila, że ja będę rozpalać grila, Kasia będzie nieść siaty a on pójdzie się położyć lub do wody.. i tak zawsze.. Albo on musi coś zjeść i wszyscy czekają na niego aż on zje np banana i czekają, aż otworzy bagażnik i dźwigają różne rzeczy.. czy to normalne? Ja miałam inne wyobrażenie faceta zawsze.. Myślałam, że mój facet nie pozwoli, bym dźwigała różne ciężary i nie będzie miał żałosnych żartów, że wszystkie kobiety coś będą robić a on się położy.