Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjaciolka jego

Komu sie zwierzy facet????

Polecane posty

Gość przyjaciolka jego

Moj przyjaciel ostatnio cora czesciej mowi mi o swoich uczuciach i emocjach, zwiazanych z roznymi sferami zycia ... zastanawiam sie czy aby nadal traktuje nie jako tylko sluchacza powiernik aczy moze cos wiecej??????

Gość przyjaciolka jego
Skoro tak to dlaczego mowi te rzeczy MNIE wcale go nie namawiam do uzewnetzrniania sie

Gość mjhmhmjhmh
ludzi są dubni zakładajac szambo o facetach hhhahaaa

Gość przyjaciolka jego
skoro tak - jak piszesz ZAJETY !!! Nie wiem dokladnie jak teraz jest czy kogos ma czy nie ... Mowi ze nikogo nie ma I co?????

Gość ludzie Odpowiadajcie normalnie

Gość przyjaciolka jego
Czy moze ktos mi odpowiedziec pomyslec ocenic to oczym napisalm tylko bardzo prosze madrze!!!!!! dzieki

Gość przyjaciolka jego
Nie widze tu nic nie skladnego .... chce sie tylko zapytac jak LUDZIE sadza komu sie woli zwierzyc facet : przyjaciołce, koledze, wiecej niz przyjaciolce, babci, mamie itd.

nie wiem komu woli się zwierzać facet, ale myślę, że dobremu kumplowi, ewentualnie przyjaciółce, co chyba nie zawsze jest regułą, bo mi zwierzał się chłopak, który twierdzi, że dla niego przyjaźń nie istnieje...

Gość paula dziwula 80
dziei wreszcie ktos normalny cos napisal [ bez obrazy] innym :)

Gość co się wkurwiasz
mnie się wszyscy zwierzają, i kobiety, i mężczyźni. mam juz tego serdecznie dość. jestem wrażliwą osobą i próbuję ich zrozumieć, ale czuję się później źle. oni odchodzą, a ze mnie wysysają całą energię życiową. krwiopijcy !

Gość przjaciolka jego
ZAWSZE SZCZERY idz sie udzielj gdzie indziej

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
" chce sie tylko zapytac jak LUDZIE sadza komu sie woli zwierzyc facet : przyjaciołce, koledze, wiecej niz przyjaciolce, babci, mamie itd."- Odp- Z reguły jeśli ktoś potrzebuje porady, wybiera najbardziej kompetentną i zaufaną osobę za którą uzna że będzie mu mogła służyc pomocą. Piszesz tak ogólnie że nie wiadomo w jakich konkretnie sprawach ten facet się Tobie zwierza, ale jest taka stara prawda- że nikt nie potrafi lepiej zrozumiec kobiety, jak druga kobieta i DOMYŚLAM SIĘ tylko że właśnie w tym kierunku prowadzone są te wasze rozmowy, on z tech pogadanek wyciąga wnioski.