Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kocham Ras Lute

Muzyka:)

Polecane posty

Kocham Ras Lute - jak szaleć to na całego :P to odzwierciedla troche to jaka jestem pogmatwana i rozna - w zależności od godziny, pory roku, dnia tygodnia itd :P hehe zart. Bez muzyki świat byłby o wieeeele uboższy ;) Zna ktoś TOMA BAXTERA?

Talk To Me, masz rację. Muzyka sprawia, że tak jakoś lżej człowiekowi na duszy. Chociaż jest wielu pseudoartystów to można znaleźć prawdziwe perełki :)

A slyszeliscie I Love U Baby "Mon tou tou" ?? zajebiaszcza pioseneczka znajdzcie sobie na yt ;)

Irie - dokladnie . Z reszta muzyka działa na tyle różnych sposobów... potrafi zrelaksować, dać kopa energii, przenieść do innego świata, zachwycić, sprawić, że mamy gęsią skórkę, że płaczemy.... tańczymy :D można wyliczać do jutra :P

Luta oj przepraszam ; ** nie było pytania :) to tak publicznie podamy swoje nr gg ? :D

Myślę, że twórcy muzyki nie zdają sobie sprawy jak wielką broń posiadają. Mi muzyka towarzyszy we wszystkich momentach życia, czy to smutki czy radości. Kształtuje w ludziach wrażliwość i nowe spojrzenie na świat :)

Gość hhjjmsr
'kocham ras lute' To dziewczyna ! Jaka beka, a Nicco lata ''za nim'' Beka. Hhaha

Helloween, Koniec Świata, Blade Loki, Iron Maiden, Hunter, Samael, Iced Earth, In Flames, czasami KSU, Coma, Nightwish, Epica, Theatre of Tragedy i wiele innych różnych ;)

Gość pdlpl
teraz u mnie na playliscie leci na zmiane: marika, nneka, abradab, eldo, łona, caspa, rosin murphy, borgore, tworzywo sztuczne, 3oda kru, dub fx i od czasu do czasu john lajoie ;)

Kocham Ras lute - nie doszedł do mnie Twoj mail. :( może spróbuj wysłać jeszcze raz. ;)