Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolacyjka

ZJEDLISMY NA KOLACJE CALY CHLEB

Polecane posty

Gość Kolationn
Kolacyjko musisz koniecznie wkleić to gdzie się tylko da! Ludzie muszą wiedzieć co to znaczy zdrowy model odżywiana. W epoce fastfood i innych goowień taka kolacja rodzinna jest jak ewangelia!

Gość kolacyjka
podszywie kolacyjka dzialaj ze mna i rob ze mna kanapeczki z chlebka z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem

Gość Fitohormon szczęścia
Kolacyjko koffamy Cię. Dawaj czadu! Przypomnij nam jeszcze raz prosimy skład tej przepysznej kolacyjki!!❤️🌻

Gość co niby autorka tego topiku
probowala osiagnac? Bo nie wiem w jakim tonie sie wypowiedziec :P Ja zjadlam na kolacje nalesniki, tez byly dobre :D

Gość kolacyjka
A my we trojke zjedlismy juz caly chleb i nie tyjemy bo byly to kanapeczki z chlebka z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem

Gość co niby autorka tego topiku
Moje nalesniczki byly z serem, bo takie uwielbiam najbardziej. Podsmazane, posypane cukrem pudrem. Pychotka, jak sobie wspomne to mi kapie z kacika, mimo ze obzarlam sie jak swinia :P

Gość jeden chleb na trojke
? Moj tato potrafi wciagnac caly jeden chleb na kolacje :D I sie nie chwali :P

Gość kolacyjka
ja wciagam jedną dziurka od nosa caly bochenek chleba a druga dziurka warzywaka

Gość FARAON Amenofis
Ha ha ha kolacyjka mi rozpier...........konstrukcje. Napisze wam że to jest zarąbisty na podszyw:D:D:D:D

Gość no cze
a po ile u was są ogórki gruntowe?

Gość wymarzona
ja juz poprostu nie moge,ide do kibla smieje sie jak glupek,wchodze do kuchni to juz pekam ze smiechu,wychodze na ogrodek polewam tak ze sasiedzi sie patrza jak na wariatke,przed chwila wrocil maz z pracy usiadl obok mnie a ja sie smieje w glos jak ogranicznik a on sie patrzy na mnie,nie wie o co chodzi i jego mina jeszcze bardziej mnie rozbraja. Lepiej pojde sobie zrobic jakas kolacje.

Gość kolacyjka
zrob sobie kanapeczki z chlebka z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem

Gość Makrożywieniowiec
Ha ha ha Ya yebe. Ciekawe czy kuchareczka wie jaką karierę robi jej menu domowe na kolacyjkę z kanapeczkami z masełkiem,koperkiem,ogóreczkiem,...:D:D PYCHA:D(faktycznie wartoby coś wszamać)

Gość Violettka...
Witam. Tak sobie weszłam na ten topic i widzę,że tu się dyskutuje o kolacji a ja nie mam pomysłu co by zrobić. Może poradzicie coś?

Gość Pomysłowy DobroMIR...
No właśnie. Co na kolację. Jakieś kanapeczki może. Ale z czym?

Gość kolaccyjka
jakis skurwysyn zbral mi nika

wpis pierwszy i oryginalny był mega... potem to gimgówno bawiące się i wklejajace wszedzie ta zenade... ponizej jakiejkolwiek krytyki. skoncz to bo sie tylko błaznisz. to nawet smieszne nie jest.

Gość kolacyjkaa
Violetka zrob sobie kanapeczki z chlebka z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem

Gość jarek ka
to koldor i jej ekipa

przecież to jest zalosne :D skoncz sie podszywać, albo rób to z głową i zmien repertuar.

Gość o rzesz w morde jeża
"o ziemniaki z maselkiem ,koperkiem,jajkiem sadzonym i kefirem" ja takich obiadów nigdy nie jadam a już po takim obiedzie suta kolacja to chyba bym eksplodowała i wy kobiety chcecie być szczupłe? mam prawie 50tkę i ważę 57 kg przy 166 wzrostu, ale tak się nigdy nie obżerałam ;)

Gość Pomysłowy DobroMIR...
Milczeć ściery! albowiem kolacyjka i kanapeczki z pomidorkiem,ogoreczkiem,koperkiem,masełkiem rulezz!

woody chooyu podjebałeś nicka komuś co chciał by podszywy dawać a nie zdążyłem się podszyć :o husky to forume dla kobiet w końcu :)