Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolacyjka

ZJEDLISMY NA KOLACJE CALY CHLEB

Polecane posty

ja nie dbam o to czy bede gruba czy chuda jak lubie moje kanapeczki to jem ;(

Gość Violetka...
Kolacyjko Koffana dzięki Ci❤️🌻 buziaczki dla Ciebie! Taką właśnie pyszniusią kolacyjkę z kanapeczkami przyszykuje Sobie i Swemu Lubemu!❤️

zabraliscie mojego nika kolacyjke :( a chialam zeby wszyscy sie podszywali i zeby było wesoło :( a teraz mam juz w dupie te wszystkie kanapeczki z chlebka z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem

e to nie ma sensu. juz sobie jakis sama zaczerniła

to ja prawdziwa kolacyjka zaczernilam sobie obiadek i mam was wszystkich w dupie nienawidze was

Gość Janek z Podłężyc
Emma Ello Ziomy. Kebaby mi na mieście zamknął sanepid. I na kolację nie mam co robić. Macie jakiś pomysł na git szamano? Emano Kolacyjka!

mogło być wesoło jakbyś siedziała w swoim topiku a nie wpierdalała sie na każdy i zaśmiecała kafe idiotko głupia!

daj spokój... nie przekonasz gimgówna. ona mysli, ze to co robi jest takie "fajne" :o

Gość Janek z Podłężyc
Obiadek spox wiem że jesteś w real kolacyjka yo zapodaj jakiś fajny przepis na kanapeczki!

Gość koles git pierdoli zasady ....
Husky lubi dzue i twarde pały

Gość Janek z Podłężyc
Husky nie rozdoopiaj tu topu. Tu się myśli nad dobrą kolacyjką. A cenzura to wiesz za Gomułki była.

zrobi ci kopiuj wklej i tyle... i to będzie takie faaaajne. nawet nie umie fajnego projektu stworzyć na kafe... tylko taką żenade!

dziś juz nie bedzie kanapeczek :( z chlebeka z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem kanapeczki /R.I.P./

masz racje husky chooy jej w nos! żebyś zdechła od tych kanapeczek albo sraki dostała o ! żegnam 🖐️

Gość MY chcemy kanapki
Co tu się kur.....wyrabia. Husky czy tam kto. Idźno stąd. Tu jest o kulinariach. Prawdziwa kolacyjko vel obiadek. Kochamy Cię!

Gość MY chcemy kanapki
kolaccyjka przez dwa c. I Husky proszone są do wanny. Starzy na was czekają. Przez takich lujów jak wy to nuda jak ch. A co ? Może Twój projekt z badągami jest dobry co? Idź z nim do stodoły i sprawdź czy Cię tam nie ma...ja pier.... I ona będzie tu pisać o tym co jest nudne a co nie. Żal.

Gość Kolacja czeka a tu co
Kolaccyjka. Na pawia się zbiera jak się te wasze goowniane rozmowy pojawiają. Weź gg zalóż stąd i weź ze sobą husky. I wypad. Dłuższego postu nie potraficie sklecić na trzy linijki a się rzucaćie i to wam przeszkadza.

to ty spierdalaj z tą dziwką na gadu i sobie piszcie o tych jebanych kanapeczkach, nie każdy musi to goowno czytać!

Gość Kolacja czeka....
Jak na razie jedną głupia dziwkę która pomyliła lokale i nagminnie myli forum z priviem widzę tu jedną. Ciebie kolaccyja. Husky. Żal-to twoje drugie imię.

Gość Kolacja czeka....
Co się zaś tyczy Ciebie Husky no to sorry ale obadaj większość czasem co piszesz chłodnym okiem. Niestety pustostan.

Gość wymarzona
ja pierdykam zaraz dostane kolki ze smiechu,obiadek ale narobilas zamieszania ze juz nikt nic nie wie co sie tutaj dzieje. Nie przejmuj sie i tak caly dzien bylas the best,a moglo byc jeszcze tak fajnie. Wieczor sie jeszcze nie skonczyl a ja w Ciebie wierze i licze ze dasz im jeszcze popalic.

bo forum jest po to, żeby w każdym temacie czytać o jebanych kanapkach ileż koorva można? jakby nie wpierdalała się w każdy temat to koło chooya by mi latało co tu pisze!

Gość ahhhhhjk
a jakim to trzeba być pustostanem, zeby wszędzie wklejać ten denny tekst! :o w dodatku nie swój :o

Gość Smutek Tropików
Eh tam już. Powkleja jedno popołudnie i jutro o tym zapomnimy. Przypominam że to nie są jakieś niecenzuralne treści. Swojego czasu krążył tu np jakiś opętaniec ,który wklejał non stop jakieś glupkowate teksty najprawdopodobniej kogoś kto miał coś z głową o pracy w jakiejś firmie. Albo(przypuszczam że ten sam)wklejał jakieś durne wypowiedzi o podtekście sodmicznym dotyczące psów. I co ? Zalegały wiele czasu na wątkach i nikt się na to nie skarżył i nie ujadał tak wściekłe a to były treści wg niestosowne. Jedno popołudnie. Ktoś dla żartu powklejał to tu to tam teksty o kanapeczkach na kolacyjkę i polowanie na czarownice urządzili. Szkoda że stosu jeszcze nie ułożyli. Wyluzujcie trochę. Te wasze wątki nie są o wiele bardziej ambitne o tych kanapeczek. Jutro śladu po tym nie będzie. I już.

no tak moze jestem tepa jestem zwykla prosta dziewczyna skonczylam tylko szkole ogrodnicza;) pisac dobrze moze tez nie umiem i co to takie smieszne? dla mnie to smieszne jest jak piszecie o tych listonoszach, chomikach cipkach chujach i jedzeniu kupy to naprawde jest bardzo tworcze, jestem ktotko na tym forum i nie znam dobrze zasad jakimi sie tutaj kierujecie ale widze ze to szambo zalozylam jeden temat a tu naraz wyskakuje ze 10 w godzine i czekam czekam i nadal nie moge zalozyc. a kanapeczki lubie tworzyc i to nie tylko je bo surowki rowniez ;)moze cos wymysle