Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elika 26l

samotne wakacje za granicą? warto jechać?

Polecane posty

Gość elika 26l

witajcie, mam pytanie, w połowie sierpnia mialam jechać z koleżanką do Egiptu, z biurem podrozy 7+7, niestety koleżanka złamała biodro, i na pewno nie pojedzie, wycieczka opłacona, nikt ze znajomych nie chce jechać, pojechalabym sama, w końcu tyle czekałam na ten urlop...ale boje sie że będę jak odludek, nigdy nie byłam na wycieczce z biurem podróży, czy ktoś miał podobną sytuację? czy na takie wycieczki jeżdzą wogóle osoby same, czy tylko rodziny, pary?

Gość podaj uczelnie
jak nigdy nie byłaś z biurem podróży, to nie jedz...umęczysz się...

na wyspie nie pada Kiedy jedziesz moze znajde wolny termin to cie przygarne Niech strace ;)

Gość ilvenics
samej to tak głupio troche, na takich wycieczkach są same pary i rodziny z dziećmi

Gość pinlga08
potwierdzam byłam kilka razy na wycieczkach z biurem podróży, i za każdym razem zdarzały się osoby samotne, każdy patrzył na nie jak na odmieńców, lepiej zrezygnuj

Gość elika 26l
no to mnie pocieszyłyście:P ale dobrze wiedzieć ja nie byłam nigdy więc nie wiem czy się pakować w to:/ ale też szkoda, czy osoby samotne nie mają szans na normalne wakacje?:/

Gość vesna...................
jedź!!! nie słuchaj wariatek jedziesz pozwiedzać, rozerwać sie, po co ci koleżanka? pewnie na miejscu i tak poznasz jakichś znajomych:)

Gość pewno ma
Kurwa mac jak nie pada jak caly tydzien ma byc deszczowy a ostatnio to nawet slonca tu nie ma.....no bynajmniej w szkocji....................

Gość kaska ;;
vesna chyba nie byłaś nigdy na wycieczce organizowanej przez biuro podróży, tam nie ma osób samotnych! same pary rodzony czy nawet grupy znajomych, będzie sie czuła jak piąte koło u wozu ale zrobisz jak uważasz myśle że będziesz żałować jak pojedziesz

Nie no prosze cie, nie pada??? caly tydz ma lac jak z cebry wiec mi tu nie gadaj.... chodzi mi tu o ta europejska wyspe

Gość nelka11114
sama nie wiem ale chyba nie pojechałabym sama........ głupio tak..:P

Gość kopkp
jesli nie wygladasz jak nasza obecna I dama, to dlugo sama nie bedziesz, chyba, ze nie interesuje cie takie przygody:D

Gość nelka11114
temat jest o Egipcie a nie o wyspie! proponuje czytać ze zrozumieniem posty

Gość tyśk356
poroniony pomysł żeby jechać samej moja kuzynka to przerabiała i wróciła załamana

Gość angla.
raczej poroniony żeby rezygnować z wycieczki, dziewczyno pakuj manatki i jedź! na miejscu na pewno poznasz jakichś nowych znajomych;)

Gość tyśk356
tak dołączy do rodzinki z trójką dzieciaków:P będzie mieć towarzystwo pierwsza klasa:P

Edynburg lipton jednym slowem....Pada, pada i pada i jak tak dalej pojdzie to wroce blada jak dupa:-D

Gość angla.
mam wrażenie że wypowiadają sie sami cofnięci w rozwoju niedowartościowani i zakompleksieni ludzie:/ zawsze musicie mieć "przylepe" żeby nie wyglądało głupio???

jakbym miala mozliwosc jechac to bankowo bym to zrobila nie patrzac czy ktos ze mna jedzie czy nie,ale,ale...balabym sie:P

Do nelka czy jakos tam Co mnie obchodzi ze temat jest o egipcie, ja sie tu chcialam wpisac i sie wpisalam i mozesz se pogadac:-D :-P

Gość juz nie .
dziewczyno jedz ! cobedziesz w domu siedziala, zawsze sie z kims zapoznasz kolezanka pojechala sama- ale bez biura - co i taobie polecam - i ciagle poznawala ludzi- zapraszali ja razme na kolacje itd - a nawet grupe facetow, z ktorych jeden ja poderwal tak ze po co siedziec - rusz sie - gdzie chcesz jechac ? jaki masz budzet ?

Gość jedzkoniecznie
Czesc ! Ja bylam w tym roku sama w meksyku, maz mial w pracy wazna spr i nie pojechal. Ogolnie byly same pary, ludzie mnie pytali czemu jestem sama itp. Powiem Ci tak : jedz ! Opalaj sie , plywaj, czytaj ksiazki i odpoczywaj. Polecam Ci zabrac jakas muzyke czy mp3 do sluchania na plazy. Baw sie dobrze ! Potraktuj ten wyjazd jako cos dla siebie i ciesz sie z tego. Pozdrawiam !

Gość elika 26l
do Egiptu, wycieczka już opłacona dlatego szkoda mi rezygnować już nawet nie boję się sama jechać, bardziej tego że nie będę się miała do kogo odezwać, zawsze co dwie głowy to nie jedna:)

Gość juz nie .
aha doczytalam do egiptu to tak- bedziesz namaxa podrywana przez miejscowych- nie dzadza ci przejsc - wobec czego nudzic sie nie bedziesz fakt ze singli nie bedzie- same pary i rodziny ale odpoczniesz i zobaczysz piramidy

Gość a ja bym pojechala chetnie;)
a kiedy ta wycieczka? moze ktos na kafe chetnie sie z toba wybierze? kolezanka moglaby odsprzedac wycieczke po okazyjnej cenie?;)

Gość dsfdsg
Właśnie też miałam zadać to pytanie :D. Za ile koleżanka odsprzedałaby wycieczkę?

Gość a ja bym pojechala chetnie;)
ale ja bylam pierwsza:D tylko ciekawe jaki termin i skad wylot?

Gość torttt
Ja do dziś mam w pamięci lwiątka, które widziałam na żywo w Namibii w parku Etosza. Polecam ten region i ten park konkretnie. Wyjazdy w tamte miejsce organizuje Wild Wind Safaris. Z ich usług korzystałam z mężem i niczego nam na miejscu nie brakowało. Kompleksowe podejście, dbali o każdy detal.