Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakreconazosia

RATUNKU!!! JAK MAM ZACIAGNAC CHLOPAKA DO LOZKA...???

Polecane posty

SPOTYKAM SIE JUZ Z P******** JAKIS CZAS... JEDNAK GDY JESTESMY SAMI I ROBIE PODCHODY DO NIEGO TO ON NIE REAGUJE LUB ZACZYNA ZE MNA ROZMAWIAC NA JAKIES TEMATY:( JUZ NIE WIEM CO O TYM SADZIC:/

Gość mlodziutki
oj a co dokladnie robisz?? jesli chcesz to chetnie pomoge lub doradze... ile ze soba jestescie?? kochaliscie sie juz

Ubierz się tylko w sukienkę i rozbierz się jednym ruchem. Jest szansa że nie będziesz musiał go gonić po mieście ;)

Gość mlodziutki
to jesli nie reaguje na takie rzeczy to poprostu zacznij bawic sie jego penisem napewno zareaguje

Spotykamy sie juz 4miesiace... Juz probuje roznych metod... skape stroje, kolacje przy swiecach i pieszczoty...:) ale nic nie dziala:( nie kochalismy sie jeszcze...

Gość mega spust
na delikatny początek proponuje SCAT :)

Gość no to albo on jest
gejem,albo ty jesteś maksymalnym pasztetem

Gość mlodziutki
oj przepraszam to moze sie wstydzi twojej reakcji jak go zobaczysz nago i wogole... a rozmawialas z nim o tym moze nie jest gotowy

Gość zmarszczony fred
no to mozesz byc pasztetem :(

zakreconazosia przywiąż go dla zabawy do stołka tak w ubraniu. A potem się rozbierz ;) nie ucieknie :D A może on tak z szacunku do ciebie albo może uważa że za krótko jesteście albo chce żebyś zrobiła badania zanim zaczniecie. Wiesz może mu powiedz po prostu na co masz ochotę i się dogadajcie . To dość skuteczna umiejętność ludzi dojrzałych. Jeśli nie umiesz z nim o tym porozmawiać to chyba do sexu nie dorośliście (dojrzeliście)

Gość mlodziutki
no to chyba z nim cos jest nie tak jak moze go nie podniecac i ciekawic to ze ty chcesz i robisz wszystko a on nic..... rozbierz sie przed nim zobaczysz jak zareaguje.... p.s. na moim topiku ktos sie podszywa pod moje pseudo ja nie pisze takich wulgarnych tekstow o facetach itd

Gość mlodziutki
no ja się wstydzę swojego penisa (napisałem o tym w innym wątku), więc może on też?

myśliciel ma rację :) ja mam wrażenie poza tym, że go możesz peszyć swoją śmiałością ;) może powinnaś poczekać i poznać się z nim na poziomie rozmów najpierw :) w gorącej wodzie kąpana... NAPALONA :D laska działa na niego jak widzisz :D eh te lato ;) wszystkim się zachciewa , facetom odechciewa... porażka :D

Gość mlodziutki
a co? szczerze piszę...

mlodziutki zależy co rozumiesz przez coś nie tk może sie chłpop po prostu boi? Może jest prawiczkiem i go paraliżuje strach przed kompromitacją. może ma jakieś zasady których chce się trzymać. Może.... jest tego trochę ale też może nie być pewien sygnałów które dostaje mimo że są jednoznaczne bo wiele dziewczyn teraz zachowuje się w sposób sugerujący że chcą a jak facet zrobi ruch to się oburzają więc już mógł się tak sparzyć kiedyś i ma fobie ;) Najlepsza jest rozmowa. wiec zakreconazosia jak ci zależy na tym to po prostu wal do niego prosto z mostu tak żeby nie mógł zmienić tematu ;) Nie certol się z nim jak za przeproszeniem z rozlazłą babą ale jak z facetem. Będziesz wiedziała na czym stoisz a co masz do stracenia? 4 mc ? Myślę że niewiele. Jak ci zależy na sexie a on stwierdzi że do ślubu nie? Albo wymyśli coś innego? Przynajmniej będziesz mogła świadomie podjąć decyzje ;)

Gość uskok78890
a mozxe on małego penisa i dlatego nie chce sie kochac z toba

Gość mlodziutki
no przecież już to pisałem :|