Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja1987

koledzy z pracy -maz

Polecane posty

Gość ja1987

zaczelam prace w duzej korporacji- jest to moja pierwsza praca mam meza, dziecko i jestem w trakcie studiow (22l) i zauwazylam ze kilku kolegow z pracy jest mna zainteresowanych bardziej niz kolezensko...ciagle proponuja jakies masaze po meczacej pracy... prawia mi komplementy... sypia tekstami ze chetnie skorzystali by z okzaji... a jak ostatnio przyszlam do pracy w spudnicy to jednego az zamurowalo- stal i patrzyl na mnie i nie dalo sie tego ukryc 2 lata siedzialam w domu studiujac zaocznie i wychowjac dziecko i powiem szczerze ze podoba mi sie ta ich fascynacja moja osoba ale nie mysle o jakims romansie... poprostu milo jest wiedziec ze faceci sie mna interesuja... jeden nawet stwierdzil ze jestem slodziutka i milutka choc nie traktowalam go w zaden nadzwyczajny sposob... owszem usmiecham sie ciagle ale w mojej pracy to obowiazek(obsluga klienta) i robie to do wszystkich... kocham meza i dziecko i nie wiem czy to jest fair wobec mojego meza...

Gość ja1987
ale to byla spodnica do kolan wiec nic szczegolnego:P

Gość ale osobie powyzej
chodziło o to że walnęłaś ortografa!!! Jakaś mało rozganięta chyba jesteś, więc myślą że skorzystają z okazji

Oj widzę że niedowartościowania jesteś... Kwestia czasu kiedy będziesz chciała sprawdzić czy aby na pewno chcą czegoś więcej i czy ty możesz ich "poderwać" Do tego dojdzie jakiś konflikt z mężem twój gorszy dzień milutki kolega..... Jakże utarta historia :D Ale prawda jest zupełnie inna oni się śliną bo widzą w tobie łatwy łup i to bez zobowiązań bez ryzyka. Taka lalka dmuchana. Większość pewnie ma jakieś dziewczyny albo nawet żony. A swoją drogą to skoro imponuje ci że ślinią się na ciebie takie dupki* to strasznie płytka jesteś. Nie masz za grosz szacunku do swojej osoby. * (amatorzy cudzych żon zachowujące się jak wyposzczone psy spuszczone ze smyczy albo jak tępe osiłki z dyskoteki przynajmniej tak wynikło z twojego opisu)

Gość ja1987
jeden mi się bardzo podoba, nie jest taki jak inny. No i wczoraj stało sie, pocałował mnie, nawet się nie broniła, dotykał moich piersi. Mam totalny mętlik w głowie.

Gość rosomak
Powiedz mężowi jaka ci się trafia okazja, niech się nie zdziwi. Korzystaj od razu za parę latek będziesz za to musiała zapłacić