Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje,zetojestto

jak często karmi się psa?

Polecane posty

Gość czuje,zetojestto

Nigdy nie miałam zwierząt, a teraz mam szczeniaka. Karmiłam go ostatnio w niedziele popołudniu ziemniakami z sosem. Moja koleżanka ma psa i ona mówiła, ze jej nie chce jesc częsciej jak co drugi dzien. Nie wiem co robić, bo Nika jak zobaczy, że coś jem to przychodzi i piszczy. To chyba głodna jest.

Gość czuje,zetojestto
no nie wiem chyba dam jej jesc. mam krokiety z mięsem.

Gość Indra87
malego szczeniaka to 4 razy dziennie odpowiednia karma dla szczeniaków, specjalnym mlekiem itp. No tego musi miec calodobowy dostep do wody. Jak piesek bedzie rósl to mozesz mu dawac mniej posilków, ale wiecej jedzenia na posiłek. Jak już ma z pół roku to możesz karmić raz lub dwa dziennie, jak wolisz. Czasami psy nie jedza, robia sobie posty i np. dzien lub dwa tylko pija wode - to taki ich naturalny sposób na oczyszczanie itp. Ale pozwól pieskowi, żeby sam sobie to uregulował, nie rób postów na siłę, a jak za bardzo piesek przytyje to dawaj mniejsze porcje, żeby schudl

Gość czuje,zetojestto
aha, no to jutro kupie jakieś pedigri. teraz dam jej krokiety, bo nic innego nie mam. ewentualnie zupa, albo arbuz. no i suczka ma ok 4 miesiące

Gość iza 1983
Pies Ci zdechnie...Jak mozna nie wiedzieć ile razy dziennie karmi się psa...

Gość iza 1983
Arbuza to masz zamiast głowy.Sobie kup pedigree a psa karm owocami daleko zajdziesz.

Gość daj jej pożądnego kotleta
schabowego, ewentualnie golonkę, do tego frytki i surówkę 0/10 :O

Gość cfewfew2ewdssdeded
szczeniaka 4 mce karmic powinnas gdziez ze 4 razy. Mozesz wybrac karmy gotowe - ale lepeij troche inne niz pedigle wez np. purine podobna cena a jakosciowo juz lepsza. Mozesz tez sama mu gotowac np. ryz z miesem warzywami, bialy ser z zoltkiem i inne takie ale gotowane dla psa a nie resztki po Tobie bo roznicie sie w zapotrzebowaniu na skladniki odzywcze