Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejny facet

kolejny facet tylko sie ze mna bzykał udawal zainteresowani

Polecane posty

Gość kolejny facet

zainteresowanie mną po to by potem mnie olac..nie mam juz sily zyc..Zawsze daje sie nabrac marzac o prawdziwym uczuciu z pozoru zimna i obojetna a tak naprawde to wszystko bardzo przezywam.Chcialabym zasnac i nigdy wiecej sie juz nie obudzic.Mam dosyc..tyle w swoim zyciu przeszlam

Gość kolejny facet
bardzo smieszne

Gość co się wkurwiasz
przestań być naiwniarą dającą tylko dupy. daj się poznać z innej, nieznanej stromy :D

Gość flondra
wlasnie. poczekaj jak dlugo sie da zanim pozwolisz kolejnemu na bzykanko.

Gość kolejny facet
tak ladnie pytal "czy jestem gotowa""Ze nie zrobi nic bez mojej woli"przyjezdzal pod uczelnie..przywozil mnie zawozil,dzwonil co dziennie....Skad moglam wiedziec chcialam miec kogos kto mnie lubi

Gość flondra
on cie lubił, nie kochał, nie byl moze nawet zauroczony. kazdy facet ktory da ci troche ciepla zasługuje na lokum miedzy twoimi nogami? zamiast sie zalamywac i plakac, wyciagnij z tego lekcje na przyszlosc i zmien priorytety, bo te najwyrazniej prowadzą tylko do lez.

Gość paula dziwula 80
kto mnie lubi piszesz to on napewno cie nie lubial jak tylko o to mu chodzilo!!!! Proponuje nie szukaj na sile zeby cie LUBILI chyba ze to na tym ma polegac zwiazek

Gość kolejny facet
3 miesiace

Gość kolejny facet
z ojcem ale nie mialam znim specjalnie kontaktu ciagly konflikt raczej nie bylo dobrego kontaktu.Dlaczego to zawsze mnie spotyka:(czy ja tak duzo chce od zycia?

Gość za szybko dajesz dupy
za szybko dajesz to masz, facet traktuje sie jak dz.iw.ke , bo nia jestes - tylko, ze darmowa :D lubil :D hahaha

Gość kolejny facet
najlepsze ze nie wiem czy nie jestem w ciazy,,,Rany tak szybko mu zaufalam..Przyjezdzal przywozil kwiaty,chce umrzec

Gość kolejny facet
24lata

zawsze szczery i wszystko jasne ---- ja tez nigdy nie miałem dobrego kontaktu z ojcem. ale miałem bliski. na długość paska od spodni. ;) o czym to świadczy?

dziewczyno nie umieraj bo szkoda zycia,następnym razem udawaj nie dostępna,ale naprawde się nie daj za szybko,niech poczeka te 5 miesięcy to Cię może bedzie kochał

Gość kolejny facet
a jeszcze w piatek proponowal stosunek oralny..powiedzialam ze nie jestem gotowa bo jeszcze tego nie robilam...Dobrze ze nie ulegam czuabym sie jeszcze gorzej

Gość typ piotrusia pana
"zawsze szczery i wszystko jasne ---- ja tez nigdy nie miałem dobrego kontaktu z ojcem. ale miałem bliski. na długość paska od spodni. o czym to świadczy?" wieczny chlopiec:-D

Gość brak dobrego kontaktu z ojcem
to zly znak na przyszlosc :P brak autorytetu w ojcu powoduje wlasnie takie sytuacje poza tym jestes naiwniaczka

Gość typ piotrusia pana
5zl prosze:P

wszystkie dobra materialne które mam w pokoju. za to mozesz sie przeleciec 15minut helikopterem nad plaza w miedzyzdrojach ;-)