Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejny facet

kolejny facet tylko sie ze mna bzykał udawal zainteresowani

Polecane posty

Gość kolejny facet
bardzo dziekuje za slowa otuchy:O

Gość typ piotrusia pana
moze byc funt, choc wolalabym euro:p

Piotruś Pan to żądny przygód marzyciel, mężczyzna skupiony na sobie, niezdolny do budowania trwałych więzi, oczekujący od partnerki postawy matkującej (opiekuńczej, pobłażliwej, niewymagającej). wikipedia. --- to zupełnie nie o mnie.

Gość typ piotrusia pana
chyba fatamorgana ;-)

może kiepsko wyszło :O ale 3 miesiące to nie jest źle.. może trafiasz na typ zdobywców że nawet jakby było to pół roku to myślisz, żeby Cie ten ostatni dupek nie zostawił :O Jakby seks po 5 miesiącach miał być receptą na związek :O Nie jestem zwolennikiem puszczania się oj nie :O Pomyliłaś się i tyle bywa i życie trwa dalej :)

Gość EEros
To musi być prowokacja, bo przecież nie można być takim pustakiem, żeby w trakcie poznawania się nie wypytać jak najwięcej "faceta" co robi, czym się interesuje, jakie ma plany w życiu, z jakiej rodziny pochodzi, co robią jego rodzice itd. i na tej podstawie m.in. wysondować czy jest szczery i jakie ma zamiary. To jest przecież elementarz. Na podstawie naprawdę niewielu informacji można łatwo odgadnąć czyjeś intencje i jaki mniej więcej jest. A w ogóle to przecież jest oczywiste, że ten, który myśli poważnie o dziewczynie to nie przynosi jej bez przerwy kwiatów, prezencików, nie dzwoni do niej bez przerwy, nie jest idealnie cieplutki, tylko czasem ją zdenerwuje, powie swoje zdanie - bo myśli długoterminowo i wie, że takiego wasalstwa nie da się wykonywać bez przerwy. Tak postępują ci, którzy wiedzą, że jest to działanie krótkotrwałe.

Gość abcdefghijklmnoprstuwz
Kobieto, miej trochę szacunku dla siebie!Jak kocha to poczeka (z sexem). Dlaczego kobiety takie są? Zastanów się co robisz? Może następnego dobrze poznaj, sprawdź cz jest ciebie wart, niech wasz związek powinien się opierać na miłości, a nie sexie!!!Pozdrawiam

Gość abcdefghijklmnoprstuwz
Jak chcesz pogadac napisz:24565698

typ piotrusia pana - znalazłem już to. znalazłem też syndrom "otella" ale chodzi mi o więcej. jakie jeszcze są? jak to się nazywa fachowo - syndromy, kompleksy, charaktery mężczyzn?

ale chrzanicie laska była z nim 3 miesiace i ma 24 lata i to nie był jej pierwszy facet uwazam ze w tym wieku 2 miesiace to wsystarczajacy okres na to zeby sie poznac i isc z toba do ózka..połowa zwas to pewnie prawiczki :O nie słuchaj tych baranów bo oni to maja naprawde dziwne poglady jezeli dwoje ludzi sie lubi, jest chemia jes miło..to jasne warto czekac..ale bez przesady krew nie woda ja sie przespałam po miesiacu i mija 8 miesecy jak jestesmy razem i to był moj pierwszy facet i jakos zyje po prostu zle trafiasz albo czułe gesty i prezenciki zagłuszaja prawdziwy obraz faceta i nie widzisz tego co powinnas

Kobieto, miej trochę szacunku dla siebie!Jak kocha to poczeka (z sexem). Dlaczego kobiety takie są? Zastanów się co robisz? Może następnego dobrze poznaj, sprawdź cz jest ciebie wart, niech wasz związek powinien się opierać na miłości, a nie sexie!!!Pozdrawiam nie wyjezdzajcie dziewczynie z szacunkiem..bo nie dała dupy na 2 spotkaniu tylko po 3 miesiach..no ludzie, dajcie spokoj nie wiecie co to chemia, namietnosc pozadanie?:O źle trafiasz i tyle

Gość upppppppppp766
aaaaaaaaaaaa

abcdefghijklmnoprstuwz => Jakby się komuś chciało czekać z seksem na łatwą laskę. Tego typu manipulacje tylko wkurwiają i zrażają.

Gość typ piotrusia pana
syndrom, charakter to co innego