Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Soho oho

Jaki koszt pobytu nad morzem

Polecane posty

Witam mam pytanie do tych którzy jeżdżą nad nasze polskie morze.Ile trzeba mieć pieniędzy żeby pojechać chociaż na tydzień.Dodam że mieszkam w górach i nie mam samochodu więc chyba tylko pociąg wchodzi w grę.Gdzie najlepiej się udać?

Gość Za mniejsza kase
Spędzisz tydzień np w Grecji czy tym podobnych.

Ludzie zrozumcie że ktoś woli po prostu nasze polskie morze, a nie Grecję!

Gość porolumanek
polecam władysławowo ! koszt pokoju to od 90 zł za dobę jesli mowa o pokoju 2 osobowym , czyli osoba gdzies około 45 zł jesli chodzi o wydawanie pieniedzy na miescie to tak na sniadanie musisz miec około 10 zł dziennie jesli sam sobie bedziesz je robił obiad to juz na miescie tu koszt od 25 zł do nawet 40 zł osoba , zalezy co chcesz jesć ! da sie też jak skromnie to m za 15 zł tam zjesc . kolacja ... też od 15 zł do 30 zł piwo musisz liczyć około 7 zł , gofry nawet 10 żł jakies lody ... napoje ... policz sobie ...nie ma zle

Gość porolumanek
nie prawda ! nie wyjdzie taniej w gracji ....

Gość porolumanek
na 10 dni tam byłem ro wydałem w sumie 2300 zł na dwie osoby licze też atrakcje pływanie statkiem po mozu 18 zł osoba , itd. ja nie dziaduje na wczasach bo nie po to są wczasy .

Gość porolumanek
ile pociag do władka kosztuje ? mysle ze 120 zł i jesteś w samym wladku , tam odbiera cie ten u kogo wykupiles pokój , ja jechałem samochodem , ale ostatni raz !!! zona pociagiem jechala rok pózniej i bardzo sie chwali ! autem sie pierdoliłem 10 godzin ... ciagle otwarte oczy - to nie ma sensu , tu wsiadasz w pociag ....i tyle ci wszystko obchodzi , tam wynajmujesz skuter i też jedziesz gdzie chcesz , wyjdzie taniej - bo samochód też paliwa spali a to ode mnie 600 km wiec 1200 ...

Gość Za 10 dag rybki
smazonej w rewalu 15 zł gratulacje :D niech zyje nasze morze :)

Myślicie że jeszcze można coś załatwić na ostatnią chwilę np.na sierpień.Jak dobrze poszukam w internecie?

Gość porolumanek
a kto mu kaze jesc rybkę , ??? u nas podobne ceny wiec o co ci chodzi ?

Gość porolumanek
spokojnie ja jezdze w ciemno i na miejscu szukam , jak jade autem , jak pociagiem to inaczej , ale zawsze znajduje wolne pokoje ....

W Rewalu byłam,Kołobrzeg,Niechorze,Pogorzelica.Cudowne wakacje były, ale to było z 10 lat temu :O :( Wiadome że i rybę by się zjadło, na imprezę wyskoczyło.Bo tak siedzieć i liczyć kasę nie ma sensu.Najwyżej pojadę za rok :(

Słuchaj, to zależy od wszystkiego. Warto szukać też czasem jakichś promocji, grouponów, pytac znajomych i na forum gdzie faktycznie warto pojechać żeby nie żałować wydanych pieniędzy. Np ja mogę polecić Jastrzębią Górę i hotel Primavera. Zapewniają morze wody i morze atrakcji :)

Gość youknowwww
zależy gdzie pojedziesz i na ile. Może i coś w tym jest, że porównywalne ceny, jak z wakacjami w Grecji, czy innym kraju, ale dla mnie nasze polskie morze ma jakiś taki wyjątkowy klimat, że ciężko się jest powstrzymać i ja często tam jeżdżę.

Z Wyżywieniem to gdzieś 80zł minimum trzeba liczyć dziennie.Czyli tak po prawdzie 100żł z jakąś kawą czy chociażby jakimś deserem. Jak na Polskie Morze to drogo. Czy nie lepiej dołożyć z 400zł i lecieć sobie do Chorwacji czy Grecji. Pogoda pewniejsza i cieplejsza woda w Morzu S ponad to można korzystać z hotelowych basenów z jakuzzi.

Gość gość
wlasnie wrocilam z Ustki Bylam tydzien pokoj 50 zl dojazd pociagiem bez kuszetki 80 zl ze Slupskado mojego miasta p*****lki dla rodziny przyjaciol ok 100 zl jedzonko piwko 40-50 zl dziennnie Ujdzie cenowo ale Baltyk lodowaty

Gość acordeon
Ja liczę 100-150 zł dziennie na stratę na 3 osoby+nocleg 50zł od osoby

Gość gość
polecam ustke ul rozana nie pamietam numeru kwatery pod roza sniadania 10 zl noclego 50 zeby nie bylo ze reklama ja bylam kilka domow dalej sprawdz zreszta opinie na necie