Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

konicila

jak to zniszczyć?

Polecane posty

Cześć wam, mam dosyć spory dylemat. Otóż, od roku jestem z kimś związana. Przedtem spotykałam się z moim przyjacielem dosyć często. Coś zaiskrzyło, ale żadne z nas nie miało odwagi tego wyznać. Teraz ja jestem związana z kimś i on. Jesteśmy oboje szczęśliwi, ale. No własnie to ale. Od jakiegoś miesiąca śni mi się tylko i wyłącznie mój przyjaciel. Czuję się podle. Wiem, że to głupie,że to niby nic nie znaczy, ale to już naprawdę trwa za długo a ja czuje jakby uczucie wracało względem tego przyjaciela. I tu moje pytanie, jak to zniszczyć? Nie chcę zdrady, nie chcę by cokolwiek prowadziło do zdrady, nie chcę czuć się jakbym właśnie to robiła. Z przyjacielem nie utrzymuję prawie żadnego kontaktu, czy któraś ma jakiś pomysł?

Nie chodzi tu głównie o sen(chociaż jest to przyczyna) a o to uczucie które pojawiło się z mojej strony. Nie wiem jak mogę zdusić to, zniszczyć. Kontaktu prawie żadnego nie ma, a mimo to mam sny tak erotyczne z nim, że nawet z chłopakiem takich nie miałam i przez to czuję się winna ;/ Rozumiem jeden sen, ale dzień w dzień przez miesiąc daje do myślenia ;/

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nic nie zrobisz i to jest najgorsze, wystarczy jeden sms od niego i dupa blada