Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grosincia

jak to, mężczyzni nie łączą seksu z miłością?

Polecane posty

Gość grosincia

jak to w ogole możliwe? przecież obcujecie z najintymniejsza czescia ciala kobiety. łączycie się z nią. oglądacie nago. oddajecie siebie. swojego członka do cipki wsadzacie. robicie cos tak intymnego, ze juz bardziej się nie da i naprawde nie towarzyszą temu żadne emocje? swoim kobietom nie pozwalacie siebie zdradzic, dlaczego, skoro dla was to tylko ot takie nic nie znaczące pieprzenie.

Gość znowu jakas trolka
faceci i facetki niczym sie tu nie różnią zaliczyłem chyba ze 150, a jakbym szedł na ilośc to byłoby znacznie więcej, kobiety jak i mężczyźni lubia seks bo tak ich pan bóg stworzył więc nie dorabiaj ideologii, pamiętam jak się studentki koorwiły za moich czasów, szczególnie te z akademików, z dala od rodzinki i złośliwych oczu sasiadów :D ale wy wszytskie jesteście takie same i jak was pipasko zaswędzi to nieważne czy 15 lat młodszy czy 15 lat starszy, robotnik czy dyrektor, głupi czy mądry, murzyn czy białad :D chuć to chuć

Gość mgr Halina Lejzi-Arbajt
Dlatego mężczyźni piszą na komunikatorach "kocham Cię". A chcą tylko kopulacji lub obciągania . . .

Gość grosincia
brawo. tyle to ja wiem. chciałam, zeby mi ktos to w jakis sposob opisał. jak to odbiera. bo ja tego nie pojmuję. owszem, nie mam nic do seksu bez milosci. sama kiedys z ciekawosci sprobowalam.. i nie czulam jakiejs wiekszej radochy. zdrady tez sie zdarzaja ok.. ale jesli ktos podchodzi do tego na zasadzie, ze to "tylko seks" to tego nie rozumiem.

Gość grosincia
ja nie dobieram do tego ideologii. dla mnie seks zawsze będzie "czyms". ale dla niektorych seks jest zwykla masturbacja z uzyciem czegos zywego.ot takie tam sobie nic nie znaczace cos o czym sie w 5 zapomina. nie pojmuje takiego podejscia i chcialabym, zeby mi ktos to wytlumaczyl.. to jak do tego podchodzi. naprawde nic nie czuje? zero emocji?

niestety, większoś mężczyzn ewolucja ominęła szerokim łukiem pozostali na etapie półdzikiego zwierzęcia jaskiniowego, bez sfery życia duchowego i emocjonalnego dla nich sex to czynnośc fizyczna, ćwiczenie rozładowujące stres po polowaniu i tyle niestety dobrze, że istnieją też ci, którzy ewolucji podlegali

"Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych." Woody Allen Od siebie dodam, że nie jest łatwo się zakochać. Im człowiek starszy tym o to trudniej.

Gość mezczyzni? nie kpij
kobiety maja tak samo, tylko sie zadna nie przyzna, czesto nawet sama przed soba to czy ktos laczy seks z miloscia czy nie to sprawa indywidualna i wierz mi, ze u kobiet wcale to czesciej niz u mezczyzn nie wystepuje a jak to jest mozliwe? nie wiem, ja tez tego nie rozumiem, dla mnie to dziwne, jak mozna to robic z kims komu sie nie ufa, kogo sie nie chce nie pojmuje co w takim beznamietnym seksie moze byc przyjemnego

Gość facet taki see
myślę w tym momencie o tych wszystkich kobietach które mi dawały ochoczo d... podrywały mnie często nachalnie i nierzadko były mężatkami :D