Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odetta moro

ex mojego faceta nie chce sie odczepic

Polecane posty

Gość odetta moro

jestesmy z moim chlopakiem juz 8 lat mielismy niedawno krotkie rozstanie(ok 3 miesiecy)w czasie ktorego moj chlopak zwiazal sie z 19 latka.On sie z nia rozstal i wrocilismy do siebie ale ta dziewczyna nie moze o nim zapomniec.minal juz prawie rok a ona pisze do niego na nk z kont fikcyjnych prosi o nr tel(bo musial zmienic bo ciagle wydzwaniala)odpisywalam jej z jego konta(mam dostep do jego konta na nk)ale ona na miesiac daje sobie spokoj a potem znowu bombarduje go listami balganiem zeby do niej wrocil.mam juz dosc.jak sie jej pozbyc?

Gość jak mnie takie cos
ehhhh mialam podobnie tylko moj z nia nie byl a ta sie tak uwziela pisala rowniez do niego rok czasu :O az wkoncu zmeinil numer wykasowal konto na nk i tak sobie dala spokoj po dlugimmmmmmmmmmmmmmm czasie :D ale bylo to wkurzajace nie zaprzeczam znudzi sie jej poporostu odpisac raz a porzadnie ze nie zyczycie sobie itp a pozniej nic nie odp da spokoj sobie

Gość jak mnie takie cos
aaaa i jeszcze jedna jego z dawnych eks pisala do mnie nie znajac mnie wogole jak nam sie uklada itp nawet mni zaprosila na nk :D:D jaja nie z tej ziemi ale dzis mamy spokoj ! :D:D

Gość odetta moro
chyba trzeba to przeczekac moze jej sie znudzi.z drugiej strony nie rozumiem ze nie ma jakiejs kobiecej godnosci, tyle razy pisalismy zeby sobie dala spokoj i nic.. jak grochem o sciane..spotkanie nie wchodzi w gre bo mieszkamy za granica ona byla tu na 3 miesiace w pracy teraz mieszka w Polsce.Moze i dobrze bo gdyby nie to pewnie czekala by na wycieraczce pod moim domem..

Gość odetta moro
a ta ex mojego pisze do moich znajomych z kont fikcyjnych i pyta jak nam sie uklada..boze..czuje sie osaczona