Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksiezniczka marianna

jak reagujecie dziewczyny kiedy jestescie na plazy z facetem....

Polecane posty

Gość Martynnaa_24
Zgadzam się- Polska jest zacofanym krajem ale niestety w takim kraju żyjemy, takie są u nas zasady, taka jest nasza mentalność. Hiszpanie, Włosi są ludzmi mniej pruderyjnymi od nas no ale żyjemy w Polsce kochane. Mnie sie np nie podoba rozbieranie sie na plaży, dla mnie to niesmaczne ponieważ raz- nie każde ciało jest estetyczne, dwa- autentycznie biust przestaje być pociągający a robi się po prostu kolejną częścią ciała ( jak ręka, noga) podoba mi sie że w POlsce wygladsa to tak jak wygląda.

byłam na plaży w ubiegły weeakend. I cos wam powiem. Obserwowałam zchowanie facetów z żonami i dziećmi ... ci mężczyzni są tak żenujący , że aż wstyd.... nie mówię tu o nagich piersiach, wystarczy ,że zobacza młodszą od żony a ślepia jak 5 zł... współczuje ich kobietom

Gość Martynnaa_24
Buldo cos tam :D rozbawiłas mnie do łez naprawdę. Nie, nie jestem zacofana, lubie nagość, chodzę z mężem często po domu nago, lubię swoje ciało, depiluje się u kosmetyczki, lubię sukienki, spódnice, szpilki, pierwszy seks przeżyłam w wieku 16 lat ( powód do wstydu czy dumy hm....) krzycze gdy mam orgazm, ogladam filmy erotyczne hm....coś jeszcze. A i nie lubię durnych, pustych kobiet. Amen

Gość Martynnaa_24
a moje pierski oglada tylko mój mąż ( i lekarz) i dobrze mi z tym!!!!

a dlaczego mężczyźni cyców nie zakrywają? oo nawet wczoraj byłam na basenie to wielu miało z mieseczkę b i co? czułam się zniesmaczona i jak zakładają małe majtusie....jestem zgorszona

Gość buldozerka
no to zajebiscie ze jesli ktos pokazuje cyck wedlug ciebie jest pusty to siadczy o twojej prostocie !

Gość Martynnaa_24
nie kochana, pustota wynika z Twoich wypowiedzi.

to że mieszkam w zacofanym kraju nie musi powodować u mnie takich samych zaściankowych poglądów i zasad, mam to pokazuję ;)

Gość cośtamcośtam....
i o to chodzi przecież biust jest cześcią ciała jak ręka czy noga. Plaża nudystów jest faktycznie dla opalających sie całkiem nago i tam też nagie ciało ludzkie nie jest postrzegane pod kątem erotycznym. W Polsce nie odważyłabym sie opalać topless właśnie przez prymitywne i świaczące o braku lultury zachowanie większości mezczyzn, natomast za granicą nie mam z tym problemu. A tam bardzo łatwo rozpoznać polaka bo reakcja jest własnie taka jak niektórych tu piszących. A meżczyźni mają tę właśnie cechę że lubią patrzeć na piekno kobiecego ciała i tylko od waszej samooceny zależy czy robicie z tego powodu jakieś niepotrzebne halo....

Gość trzeba dostosowac sie do
kraju w którym zyjemy a i tutaj mamy plaze dla nudystów. Dlaczego tam nie chodzicie? To Wam powiem, bo chcecie wywoływac sensacje tania do tego. Po co byc przyczyną awantur na plazy ? Najsmieszniejsze jest to, ze te dziewuszki nawet nie ida w ustronne miejsce tylko bach na sam środek plazy. A jesli chodzi o sakndynawie to tam nagosc nie wzudza sensacji dlatego tez i starzy ludzie sa akceptowani a u nas w Polsce tylko młode dziewczyny maja prawo sie rozebrać.

Gość pokazujecie pokazujecie
za 20lat sie zestarzejecie i bedzie pokazywac Twojemu facetowi młoda laseczka:D I wtedy sobie spojrzysz z tolerancja na dziewuszke i powiesz męzowi..popatrz sobie popatrz:D

Gość Martynnaa_24
kazda z nas ma pogląd na ten temat i szanujmy wzajemnie swoje opinie. Oczywiście z prymitywami jak budlożerka gadka jest bez sensu. Jesli czujecie sie dobrze obnażając się i czując na sobie pożądliwe spojrzenia męzczyzn i zgorszone kobiet i starszego pokolenia ok, ja nie czuje potrzeby ściagania staniczka, aż tak mi nie zalezy na opalonych piersiach. I absolutnie nie ma to nic wspólnego z moją pruderią.

Gość wiec donakapke
nie narzekaj tylko sie dostosuj, bo jak jedziesz do innego kraju to tez musisz sie stosować do ich kultury i obyczajów.

sraty_pierdaty Popatrzec sobie nie moze? Przeciez no normalna reakcja. Faceci sa wzrokowcami. Ja i tak wiem, ze moj maz kocha mnie i moje cycki podobaja mu sie najbardziej donkapatke Ja się nie muszę zastanawiać.Kochamy się bardzo i to że się spojrzy na innej cycki to żaden grzech, ja tez sobie lubię popatrzeć.To normalny ludzki odruch. gdybym mojemu miała tak zabraniać byle głupoty, to dawno by mnie pogonił.W związku są pewne granice tolerancji, niestety zdarza się ze kobiety lubią często przesadzać. ----- te panie już lubię. oby więcej takich kobiet. wyrozumiałych. dla mnie patrzenie na inne kobiety jest rodzajem gry wstępnej. kochając sie później z partnerką, wcale nie fantazjuje o tamtych.

Gość bob umo
Mam takie samiutkie zdanie jak Martynnaa_24 te co się rozbierają pod pretekstem opalania w takich miejscach to dlamnie prostaczki....

nie będę się dostosowywać do poglądów niektórych ludzi!!!!! z jedną rzeczą i tak się wyróżniam to dlaczego nie wyróżniać się jeszcze bardziej ??

Gość kicius;9
a zczym jeszcze sie wyrozniasz?

ludzie - jechac 20-30 czy więcej kilometrów, żeby móc zdjąć stanik? mi nie przeszkadza nawet facet opalający się nago obok. pod warunkiem, że tylko się opala. ;)

Gość no i widzicie facet
podnieca sie widokiem innej panienki i mówi ze to gra wstepna:D Drogi Panie ale bzdury....jak ktos napisał wczesniej...nie masz mozliwosci przelecenia takiej panny na plazy..najpierw sie napalisz na widok innej panienki a potem wykorzystujesz swoja partnerke zeby sobie ulzyc?

Gość to zdejmuj staniczek na balkon
ie , coż opalanie bez stanika nie jest konieczne aby zyc, wiec dostosowac sie trzeba do wiekszosci.

Gość to zdejmuj staniczek na balkon
no i pytanie czy przy swoim tacie tez chodzisz toples?

ulżyć? :D :D :D :D :D feministka czy dziewica? a może brak powodzenia masz? ;) :D a to kobieta nie czerpie z tego przyjemności? to ona sobie nie ulży ze mną? sorry ale to może Twój seks trwa 3 minuty i oglądasz plecy swojego chrapiącego faceta. :D kobieta też rucha, pierdoli mnie, nie tylko ja ją. nie te czasy.

to zdejmuj staniczek na balkon ie , coż opalanie bez stanika nie jest konieczne aby zyc, wiec dostosowac sie trzeba do wiekszosci. ----------- na wyborach prezydenckich, też dostosowałaś się do większości? :D

Gość tak czytam i sie zastanawiam
a propos.. Czy dla Was naprawdę wyznacznikiem zacofania czy zaściankowści jest niechęć do obnażania się czy epatowania seksualnością - np pieszczoty w miejscu publicznym? Wg mnie to właśnie ciemne pustaki nie szanują odczuć estetycznych innych osób w miejscach publicznych. Oczekujecie szacunku i tolerancji, sami ją okazujcie innym - np starszej od siebie osobie, nieprzywykłej do widoku na plaży fragmentów ciała, które ona uważa za intymne np

Popieram Frankę z W-wy! :) Toless na plazy to rzecz calkowitcie naturalna! Oczywiście jak ktorać pani ni elubi to nie musi. Ale czepianie się innych że opalaja sie bez gory to dla mnie wiocha i żenada. Osobiście zdarzalo sie nam z zoną spotykać plażowiczki topless, nawet w naszym sąsiedztwie. Ja zachowwalem sie naturalnie - spojrzalęm ale nie gapiłem sięjak soka w gnat a żonie to nie przeszkadzało. :) Chociaż sama nigdy by sieieodwazyla.

byłam na plaży w ubiegły weeakend. I cos wam powiem. Obserwowałam zchowanie facetów z żonami i dziećmi ... ci mężczyzni są tak żenujący , że aż wstyd.... nie mówię tu o nagich piersiach, wystarczy ,że zobacza młodszą od żony a ślepia jak 5 zł... współczuje ich kobietom Niestety, musze potwierdzic. Ostatnio jak bylam w pt z przyjaciolmi (i z facetem) na plazy, przez kilka godzin gapil sie na mnie jakis palant przybyly w towarzystwie zony i syna - co gorsza, probowal zagadywac :(

a czy starsza osoba zakładając swój przedpotopowy kostium udając sie na plażę, siadając w swoim leżaku w którym mieściła się ćwierć wieku temu, wylewając się ze wszystkich możliwych dziur i szparek owego leżaka - zastanawia się czy ona nie gwałci mojego poczucia estetyki, dobrego smaku? nie zastanawia się jaką krzywdę robi młodym 15-20 letnim dojrzewającym chłopcom, którzy wkraczają w wiek inicjacji seksualnej? ich penisy po takim doświadczeniu, mogą juz nigdy nie osiągnąć pełnej erekcji!!!

Gość wspólczuję Ci agencie
alez z Ciebie prostak...wyobraź sobie, ze nie dla wszystkich kobiet czasy sie zmieniły. Mam udany seks z moim mezem, ktory jest Dzentelmenem i jak jest ze mnna to ja jestem najwazniejsza, nie musze martwic sie, ze bedzie podniecał sie cyckami innej kobiety. Jak bylismy razem na wystepie erotycznym ,bo ja chciałam to on wzrok zspuszczał . A jest wyrafinowanym kochankiem:) Wspólczuje Tobie agencie partnerek i Tobie prostactwa. Kobieta jednak rózni sie troche od faceta.

Gość wspólczuję Ci agencie
i własnie tłuku pokazujesz jak bardzo nie dorastasz do toples:) pa pa