Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Dwa lata temu miałam robione badania na FSH ze względu na zaburzenia miesiączkowania, wyniki były za wysokie ale wtedy nie myślałam jeszcze o dziecku, dlatego teraz wybieram sie na powtórzenie badań. Czy są k dziewczyny które pomimo wysokiegoFSH zaszły w ciąze, jak wygląda leczenie.

zrob sobie dodatkowo badania na lh, i zobacz jaki jest stosunek tych dwoch hormonow, powtorzylabym jeszcze badania na testosteron, tarczyce, progesteron i prolaktyne, zeby sie upewnic czy sa w normie:) Ja tez we wrzesniu chce sie zaczac starac o dziecko. Biore aktualnie kwas foliwoy i na razie mam cykle 32 dniowe. Zobaczymy jaki bedzie nastepny. Wszystko wskazuje na owulacje. Nawet jesli miesiaczka sie spoznia to nie wyklucza ze owulacja sie pojawi. Warto sie tez zaopatrzyc w testy owulacyjne. Ja zamierzam za niedlugo isc do lekarza mojego po skierowanie na badania hormonow, albo zrobie po prostu na wlasny koszt. a tutaj mozesz nzalezc ciekawe informacje na temat hormonow w cyklu i normy dla poszczegolnych hormonow: http://wiki.28dni.pl/normy_laboratoryjne_dla_kobiet_oraz_interpretacja_wynikow_badan_hormonalnych