Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnax

Czy z taką sylwetką moge mieć chłopaka patrzącego na wygląd u laski?

Polecane posty

Gość chlopak_student :)
Nie jest zle. Napewno chlopaka sobie znajdziesz, ale jezeli jest to jakis super przystojniacha to moze byc ciezko :( Jesli chcesz fajniej wygladac to zapisz sie na silownie. Efekty beda napewno tylko pamietaj ze to sport dla cierpliwych, z silna wola. Sam sie zapisalem na silownie bo bylem za chudy, nim sie obejrzalem minelo ponad pol roku, a z efektow jestem tak zadowolony ze nie chce sie przestac cwiczyc :) To naprawde wciaga. Sprobuj a nie bedziesz zalowac :)

A jak widzą Cię inni? Czy wszyscy z Twojego otoczenia uważają, że jesteś za gruba i nieatrakcyjna? Może po prostu tylko Ty tak siebie postrzegasz, a mnóstwo osób uważa Cię za atrakcyjną.

Gość julka kulka
te laski ktore tu wciskaja swoje foty w celu uzyskania komentarzy sa bardzo zalosne!!!!!!!!!!!!!!

Gość vvierka
Nie jest źle, jest całkiem dobrze. trochę siłowni i bedzie super.

Gość smutnax
ja sie chyba zabije.. widze ladniejsze kolezanki i krew mnie zalewa ej czy wystarczy ze schudne?

dziewczyno wybierz się do psychologa,co ty masz za podejście do życia,zabijesz się bo nie zauważa ciebie jakiś dresiarz?no fakt dla takiego jak to napisałaś chuligana warto zrobić wszystko

Byłam z facetem który patrzył na wygląd i nie polecam :D Był szczery aż za bardzo jak np. zjadłam ciacho u jego mamy mowil do mnie "drugiego nie dostaniesz bo bedziesz za gruba" dla mnie to smieszne nie bylo, nie czułam sie gruba bo mam 175 i waze 55kg ale takie cos lasce? Na koniec zerwał ze mna bo brzydko wygladałam w grzywce która sobie zrobiłam dla niego... :)

Gość blondi87w
wygladasz ładnie, wiecej wiary w siebie!

Znajdz sobie lepiej uczuciowego faceta, ja tak zrobiłam, moze nie jest iudeałem ale jest bardzo przystojny i nie obraza sie na mnie bo n ie wyprostowalam wlosow na basenie.

Gość smutnax
mi sam fakt dobrego wyglądu i tego ze sie podobam jakby dodaje skrzydel.. bez tego nie chce mi sie zyc..

albo zaakceptuj siebie taką jaką jesteś albo idź się lecz,a poza tym jak może imponować tobie koleś pokroju chuligana?inni wymarli czy co?nie stać ciebie na porządnego chłopaka dla którego wygląd nie jest priorytetem?

Gość smutnax
a moja wina ze sie zwyczajnie zakochałam??? dlatego bede dazyc do wygladu.. prosze Was powiedzcie mi tylko czy jak jestem chudsza to wygladam fajniej i bardziej jak 'laska' a nie pasztet..(fotka na poprzedniej stronie)

Gość jaskiniowiec
Jak schudniesz to będziesz wyglądała gorzej, moim zdaniem teraz jest ok:)

Gość lizka
a ile teraz ważysz i jaki masz wzrost?

Gość smutnax
lizka.. nie wiem nie waze sie .. ale na poprz. stronie masz foto. a aktualnie jestem ok 10 kg ciezsza;/ albo 8..

Gość smutnax
Trampkarka.. z tego co widzę to fajne laski przewaznie sa albo chude albo z cyckami duzymi:p a ze u mnie na cycki nie ma szans ...

a fotki twarzy nie wstawisz?jeśli chodzi chłopakowi o wygląd to nie tylko figura ale również twarz,wiele dziewczyn na ulicy ma fajne figurki ale z buzi to tragedia

Gość smutnax
jaskniowiec nie on jest rozsadny nie mysli tak o sobie .. predzej bedzie chwalił laske niz siebie :P nie twarzy nie dam chce byc anonimowa... to co ja tu pisze.. wstyd na caly Poznan by byl;] jakby ktos widzial.. ja sie z tym uzeram w samotnosci.

Gość smutnax
trampkarka-ja jak chudne bede miała MAŁE A.. teraz mam duze a.. ale co z tego.. jak reszta ciała spaszteciała..

jestem z Poznania i wstydzę się że w moim mieście istnieją takie dziewczyny jak ty które dla takich typów jak twój koleś zrobią wszystko

Gość smutnax
nierozłaczka Nie tylko dla niego. przede wszystkim dla swojej satysfakcji.

Gość marskal0989
hmm mysle ze jestes ladna ;) i zgrabna ale na lobuzow uwazaj

Ćwicz dziewcze, idz biegac :D Ja od 3 miesiecy biegam co 2 dni Raczej pisanie tu ci nic nie pomoze. Wg mnie gruba nie jestes ale jak bedziesz sie lepeij czula chudsza to ok

wiele osób tutaj pisze że wyglądasz ok,co masz robić by poprawić wygląd ale na początek zrób coś ze swoją psychiką bo potrafisz tylko się nas sobą użalać,a jest coś co się tobie w samej sobie podoba?

Gość smutnax
szczerze mówiąc nie za bardzo.