Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcineek

Jak spławić dziewczyne

Polecane posty

Gość Marcineek

Mam kolezanke z klasy, bardzo,bardzo sie lubimy chciałem żeby do tego doszło ale teraz nie wiem czemu odechciewa mi sie nawet z nia gadać.Co mam jej powiedzieć żebyśmy jakoś zostali tylko znajomymi?

Gość olevajka
Ale znaczy sie ze co? przeleciales ja i chcesz ja splawic? jesli tak to zrob to delikatnie i taktownie nieran jej jesli nic zlego ci nie zrobila

Gość Marta131
Skoro ją przeleciałeś, (chyba) a teraz chcesz ją spławić, to po co to zrobiłeś? Narobiłeś dziewczynie nadzieji :/ I to jeszcze koleżanke z kl?? ;/ Każdy facet jest identyczny :/

Gość janek Słupsk
Moze Ty autorze zaopiekujesz sie moja niunią, bo cos jej libido spada w ostatnich dniach

Gość Marta131
Zgadzam się. :/ Nie wiem jak tak można. Czy sumienie was nie gryzie? O dziewczynie powiedzą dziwka, a facet? Po nim spłynie jak po kaczce!

Gość taśkaxD
doradziłabym.... ale muszę wiedzieć co było między Wami..

Gość mysia xP
ile Ty w ogóle Marcin masz lat?

Gość powiedz jej to co tu napisałeś
spokojnie bez owijania .. przeproś ją ze tak wyszło powiedz ze nie chcesz jej bardziej ranić bo na to nie zasługuje ale niestety w życiu tak bywa niczego nie można być pewnym wszystko sie może zmienić i choć zapewne nie będzie to dla niej miłe to jednak im szybciej tym lepiej ... najgorsze skurwysyństwo to robienie komuś nadziei łudzenie czymś na co jak sam piszesz nie masz już ochoty do czego jak najbardziej masz prawo ale przedłużanie czegoś takiego to juz zabawa jej uczuciami ..

Gość olevajka
marcin wnioskuje ze jestes mlodziudki a mlodzi chlopcy maja pstro w glowie,ja cie prosze-jesli ja bzyknoles a wnioskuje ze tak,nierozpowiadaj o tym kumplom,latwo jest czlowiekowi zszarpac opinie wkoncu chcieliscie tego oboje,latwo jest z naiwnej dziewczyny sie nabijac i zrobic z niej kurwe,opinia za nia bedzie sie ciagla ,pogadaj z nia tak z reka na sercu wyjasnij jej tak jak to czujesz i powiedz magiczne slowo-przepraszam,nawet jesli ja zranisz to lepiej wczesnie to skonczyc definitywnie

Gość ddolo,.,.d
MARCINEK MI SIE WYDAJE NIE OBRAZ SIĘ ŻE TO ONA CIĘ SPŁAWIŁA NO ALE CÓŻ WIDAĆ NIE MASZ SZCZĘŚCIA

Gość molestowany
ja mam podobny problem tyklo że z małolatą kiedyś wyrwałem jedną taką ale jak sie dowiedziałem ile ma lat to ją olałem ale ona tego ni9e rozumie mało tego jak wyjechałem w tamtym roku na pół roku do pracy to jak wróciłem ona była już w ciąży tyklo nie ze mną teraz jak już urodziła to już całkiem nie daje mi spokoju mówi że mnie kocha i nic więcej sie nie liczy ciągle dzwoni chce sie spotkać i mówi że jest w stanie zrobić wszystko żeby ze mną być a ona ma dopiero 17 lat i niewiem poprostu co zrobić żeby dała mi spokój bo im bardziej ją olewam tym bardziej natarczywa jest ratunku!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zapytaj flisaka
Oni sie znaja na splawianiu.

Gość on nie napisal
ze ja przelecial tylko ze chcial zeby do tego doszlo a teraz juz sam nie wie! nie jest to jednoznaczne ale ja rozumiem,ze seksu nie bylo