Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katrinnnna S..

wynajęcie TANIEJ kawalerki w wawie około 27 m. ile kosztuje?

Polecane posty

Gość Katrinnnna S..

dla jednej osoby? Gdzieś poza centrum? bez luksusów ale wc i woda musi być :-P zmieszcze się w 800 + liczniki?

Gość tania jania
kochana chyba żartujesz??? za 800zł+liczniki mozesz wynająć pokój w mieszkaniu bez właściciela (z ludźmi w innych pokojach), wspólną kuchnią i łazienką w standardzie takim sobie. Kawalerka to min. 1300+opłaty.

Gość andie
zdarzało się że znajdowałam takie oferty że 800 zł i liczniki ale ogólnie kawalerki są drogie ia czy nie lepiej spróbować wynająć coś z kimś? zawsze taniej wyjdzie...

Gość plennaja
raczej nie ma szans. tak min 1000 plus liczniki i to na zdupiu. ja wynajmuje 19m kw za 850 plus oplaty

Gość plennaja
na gumtree czasem sa ok oferty ale coraz wiecej tam agencji:/ możesz tez poszukać w takiej gazecie "oferta"

Gość tania jania
no fakt, szału nie ma - jest okropne po prostu (chyba,że cena jest jedynym kryterium)

Gość andie
a kiedy chcesz wynająć? bo wiesz, takie ofery na gumtree np to trzeba w miarę często oglądać, ja znajdowałam że za 800 w niezłym punkcie, tylko że mnie znów interesuje mieszkanie;/ zerkaj jeszcze na allegro w dziale nieruchomości

Gość klllol
wiem, że jest okropne, ale autorka chyba nie sądzi, że za 800 wynajmie apartament;)

Gość za800zl
to mozna wynajac pokoj, i w tym ew.juz liczniki

nie masz szans znaleźć za 800. Ja wynajmuję na Pradze Płnm 32 m, standard całkiem całkiem, za 1700 (już wszystko). Ale nie każdy lubi mieszkać na Pradze :D

możesz i za darmo, w zamian za "miłe towarzystwo dwa, trzy razy w tygodniu" :classic_cool:🖐️