Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KawowaGalerianka

A teraz ja wam cos powiem - jestescie okropni!!!

Polecane posty

Duzo osob ktore zagladaja na caffe czesto szukaja wsparcia i otuchy... nierzadko maja denne sytaucaje zyciowe.. normalne, ze człowiek chce sie wygadac. Owszem, wiadomo, ze spotykamy sie z roznymi wypowiedziamai.. ale ludzie!!! cafee to nie jest miejsce gdzie mozecie bluzgac i jeździć po innej osobie jak po szmacie, lub nie wiadomo czym jeszcze... przyklad: pisze facet - ze zdradzil kobiete- ale ja kocha - to stado bab na niego sie rzuca ze jest "kretynem, idiota, dupkiem ... etc.etc..." a cholera jasna - skoro zaluje - to po jaka ku****** bluzgacie po facecie skoro on wie ze zle zrobil? nikt nie kaze sie tu nad nim liotwa, ale moze jakies slowo pomocy?? przeciez tu ma duze znaczenie psychika ludzka!! inny przyklad: pisze kobieta: ze kocha jednego a jest z drugim... a wy co? faceci na nia najezdzaja ze jest kurwą i dziwka.. a kobiety- o dziwo- ze jest glupia , pusta i niemyslaca.. a byla ktoras w takiej sytuacjai?? wie jak to jest ?? kiedy trzeba wybrac?? cholerna mnie trafia jak czytam niektore posty ludzi "zyczliwych" i "pomocnych" ktorzy sami o zyciu niewiele wiedza a osadzaja innych

Gość wania z drągiem za pociągiem
ich też ktoś kiedyś osądzi nie martw się i bierz przez palce to co tu piszą kafeterianie mają tendencję do przesady i wpadania w skrajność więc dziel na pół to co tu wypocą

wiecie, ja osobiście bywam tu sporadycznie w przerwach wolnego czasu etc..sama tutaj porad nie szukam ale wiem jak to jest jak sie ma problemy, i najgorszym co sie moze zrobic to dobic taka osobe... jakby inni cholera wogole serca nie mielil zauwazylam ze jest tu duzo mlodych dziewczyn, takich w wieku 22- 26 lat - kuźwa dla nich to jest najlepszy czas mlodsci i niedobrze jest spedzaja go na zyciowych -= naprawde niekiedy powaznych rozterkach... przeciez to jest okres w kotrym ludzie juz jakos decyduja o tym z kim beda dzielic swoje zycie ( oczywiscie nie jest to reguła )... a tu bluzgi pod ich adresem :(

jakby inni cholera wogole serca nie mielil to jest drobiazg w porownaniu z brakiem rozumu u wiekszosci zakladajacych tutaj tematy o swoich problemach

wiecie moze ja nie kumam ale: SKORO JEST FORUM Z ZAKLADKA "ZYCIE UCZUCIOWE " - to o czym maja pisac??? o tym ze im pies gryzie skarpetki czy o tym że sobie jajecznicę przypalili ?????? Jaki naród dziwny...

Gość Livre__
Można się upajać i nakręcać pisaniną innych ,albo swoją własną. Kwestia wyboru.

Gość KawowaGaleriankaa
Jestem galerianka i pracuje w galeriach od 10 do 18 call me babe

czy o tym że sobie jajecznicę przypalili ?????? no tu bym dyskutowała chociaż niekoniecznie mam na myśli jajecznicę :P

Patologię trzeba tępić. Bardzo dobrze że to forum nie ma aktywnych moderatorów, bo dzięki temu mamy niezakłamany obraz rzeczywistości.

Gość ty głupia dziołcho
jak ktoś tu się radzi na poważnie i decyduje się na pewne życiowe posunięcia przez doradców na kafee to w kaftan go kurwa i do psychiatryka :D a ty galerianka masz kurewskie psołdo:D

Gość Jak się nie podoba
to wypad na wizaż , tam jak offtopujecie to przywala się do Was modka , daje bana i kasuje temat :)

Gość LajzaMineli
a to Polska właśnie. Polacy to najwredniejszy i najbardziej zawistny naród na świecie. "Nic tak nie cieszy bliźniego jak nieszczęście drugiego". Ktoś dużym nakładem środków i ograniczeń powiększa sobie dom - NA PEWNO jakaś gnida z sąsiadów nakapuje - że nie ma pozwolenia budowlanego ( choć nie wie czy ma) jakieś wredne próchno będzie żądać kosmicznych sum za gnijącą ruderę na lata blokują budowę obwodnicy. Inwalida dostał zgodę na budowę zjazdu dla wózka a pobożne wiekowe niewiasty zażądały likwidacji - "bo im widok psuje".

Gość provokejszyn j@k nic.......
jak ci nie pasi klutura kafeteryjna to tu nie wchodz. wg mnie tu jest COLL ...... :classic_cool:

Gość provokejszyn j@k nic.......
COOL*

Gość siedze sobie sama
zawsze i wszędzie znajdą się "prostaki" TAKIE ŻYCIE:p

Gość provokejszynj@k nicco
zre kozy i lize palce po kupie a pozniej zwale sobie konia twoja dupa