Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie podam..........

Jestem w szoku po tym co powiedzial mi wczoraj moj maz :(

Polecane posty

Gość nie podam..........

Nigdy nie bylam grzeczna dziewczynka i nie stronilam od imprez , picia i wyrywania facetow :D Mialam dobra prace, bylam extra laska za ktora ogladal sie kazdy facet ( w sumie do dzisiaj tak jest ;) Dziewcictwo stracilam w wieku 23 lat z facetem z ktorym sie niedugo potem rozeszlam. Potem spotykalam sie z moim dobrym kolega prawie 2 lata, bylo super ale nie wyszlo... No i wtedy spotkalam mojego obecnego meza (ktory jest kolega mojego bylego chlopaka) , zakochalismy sie w sobie i po okolo roku pobrali. Maz wiedzial ze nie jestem dziewica i nigdy nie stronilam od przyjemnosci tego swiata ( choc znowu bez przesady bo mialam tylko 2 partnerow seksualnych w tym meza). No wiec wczoraj troche sie napil piwa i powiedzial z widocznym zalem "Szkoda , ze nie bylas dziewica" Zamurowalo mnie i zrobilo mi sie strasznie smutno. Wiec mowie ze niegd niczego przed nim nie ukryalam i o wszystkim wie. Nic nie odp ale mine mial taka ze szkoda gadac...

Gość vi_
jesteś jedną z najporządniejszych dziewczyn o jakich słyszałam, że istnieją naprawdę :)

Gość mi wrozyla
a moze ty bylas jego pierwsza??

Gość siiiikkkammm
używana kobieta to pogarda dla faceta dlatego ja zawsze muszę być pierwszy

Gość nie podam..........
Nie byl prawiczkiem. Ale pierwszy raz przezyl w wieku 19lat a potem juz nic az do momentu jak spotkal mnie czyli jak mial 30. Na moje pytanie czemu nie uprawial sexu przez tak dlugi okre czasu odp ze nie chcial krzywdzic dziewczyny do ktorej nic nie czul... AHA, ZAZNACZAM ZE MOJ MAZ JEST BARDZO DOBRY W LOZKU AZ SIE SAMA DZIWIE , ze wie wszystko co i jak...

Gość blekotek
Też bym była w szoku! Mnie się wydawało, że porządna jestem a miałam....aż czterech facetów :):)I dziewictwo straciłam jak miałam 19lat. Lepiej porozmawiaj z mężem, bo rozumiem, że Ty byłaś jego pierwszą? Bo w innej sytuacji nie rozumiem dlaczego ma do Ciebie żal....

Gość inny trend
przejmujesz sie tym co powiedział facet po pijaku ?no żal

no właśnie nie była jego pierwsza, jakby była to mógłby miec jakies tam te...no ale widziały gały co brały;) burak straszny z niego, pokazuje różki, uważaj

Gość nie podam..........
no coz moj maz ma to do siebie ze po pijanemu mowi naprwde to co mysli. :(

Gość inny trend
o czym tu rozmawiać kolesiowi coś nie wychodzi może w rpacy albo ma jakiegoś stresa a odbija sobie na żonie wymyślajac jakieś durne preteksty akcja w stylu: jak chcesz uderzyć psa to jakiś kij się znajdzie..... po iluś latach mu się zebrało na takie przemyśelnia ? taaaa zywkły pretekst.... to niech jeszcze powie że trzeba małżeństwo unieważnić bo teściowa na poprawinach miała brzydkie buty....

Gość ja straciłam cnote w wieku 40
straciłam cnote w wieku 40 lat- Halina z małoposki

Gość inny trend
problemem jest nei to że nei byłaś dziewicą ale raczej to że pobraliści esię po rocznej znajomości.....może mu się odwidziałaś i "teraz szuka wady ukrytej by towar reklamować" wada nie była ukryta bo wiedział że nie byłaś dziewicąw chwili ślubu , więc reklamacja jest bezzasadna

Gość nie podam..........
extasy, on nie pokazuje rozkow, ogolnie jest kochanym facetem i szalje za nim ale to co poiwedzial wczoraj.... po prostu az mi sie plakac chcialo. Jemu tez chodzi o to ze on pracuje z tym swoim kolega z ktorym ja bylam przez 2 lata :(

Gość inny trend
no i od razu wiesz o co chodzi męska urażona duma, bo czuje się jak posiadacz używanego starego autka zamiast nówki sztuki.... pusty dureń

autorko, nie daj sie chłopu sobą pomiatać...badź dumna z siebie,znaj swoją wartość i spraw aby facet żałował swoich słów, nauczke musi miec i brac odpowiedzialnosc za kazde słowo nawet powiedziane po pijaku...odstaw go na jakiś czas to będzie skomlał jak zbity pies, zapewniam Cie długo bez sexu nie wytrzyma

Gość inny trend
faceci to idioci jak zaliczają panienki to jeszcze się tym szczycą a jak okaże się że ich kumpel miał jakąś przed nimi to trauma..... oj dzieci, dzieci.....już w piaskownicy przecież mama uczy że czasem trzeba sie zabawkami dzielić

Gość nie podam..........
nie to nie o to chodzi ze mezwi sie odwidzialo i chce sie mnie pozbyc i tylko szukapretekstu. My sie bardzo kochamy , wiem ze to brzmi jak banal ale naprawde tak jest, poza tym mamy kochana malutka corcie poa ktora maz swiata nie widzi. Wczoraj maz nie robil zadnej awantury z tego powodu, tylko juz lezelismy sobie w lozku przytuleni i ogladalismy tv a on nagle z takim tekstem :( gdybyscie slyszaly jakim tonem to powiedzial :( taki starszny zal.

Gość blekotek
hehehe, ja też bym takiego odstawiła na jakiś czas:):) Cieżko by mi było ale dałabym radę:)

no i tylko o tego kolege chodzi.moze mu jego super kolega walnal tekst w stylu "twoja zona dobrze loda robila" albo cos o twojej pochwie i sie facetowi glupio zrobilo.jak sie nie zna kolesi,ktorzy spali z twoja zona,to jakos latwiej to przelknac. choc tu mnie moj facet zadziwil,bo pytalam,czy potrafilby byc kolega mojego ex i powiedzial,ze jesli to fajny facet,to tak!ja w zyciu bym nie potrafila normalnie rozmawiac z kims z kim on sypial.nawet mnie wkurza obecnosc dziewczyny ktora kiedys do niego podbijala:P

Gość inny trend
wiesz naprawde śmieszne, macie razem dziecko, jesteście małżeństwem a on wstydzi się przed kumplem z pracy ? raczej powinien być dumny że to on założył z tobą rodzinę i ma z tobą dziecko a nie taten koleś.... w końcu to on cię zdobył a nie jego poprzednik, faceci naprawdę są prości

Gość inny trend
zazdrość o przeszłość i lęk przed porównbywaniem kompleksy, kompleksy kompleksy

Gość nie podam..........
no wlasnie jestem obrazona i od wczoraj sie do niego nie odzywam, ale mowie wam jest mi bardzo przykro i czuje sie z czyms takim nieszczegolnie jakos tak jak bym byla gorsza choc wiem ze to nieprwda.

A mnie się wydaje, że nie powiedział tego ze złości albo żeby skrzywdzić autorkę :o Mój mąż też jest moim drugim facetem "w łóżku", a przed nim tylko z jednym się kochałam czyli z moim byłym. I mój mąż niekiedy mi mówi, że to on chciałby mnie rozdziewiczyć i żebym to ja była jego pierwszą jako dziewica ;) Też czasami żałuję, że wcześniej nie spotkałam mojego obecnego męża, bo też bym chciała, żeby zawsze był tylko on. Autorko może tak twój facet to rozumuje. A co ciekawe to mój były też był najlepszym kumplem mojego męża :D:D:D Jak mój mąż się dowiedział, że zerwałam z byłym to się za mnie zabrał :D I do tej pory już 6 lat ze sobą jesteśmy ;)

no,ale jakbys ty sie poczula,powiedzmy idziecie miastem i nagle on spotyka znajoma,okazuje sie,ze to ta jego ex i wali do niego tekstem o jakims dzikim tygrysku.tez by ci chyba szczeka opadla.pewnie chlopaki raz popili i musial ten jego kolega powiedziec twojemu mezowi cos o waszym wspolzyciu.inaczej by sobie tym glowy nie zawracal

Gość nie podam..........
inny trend zazdrość o przeszłość i lęk przed porównbywaniem kompleksy, kompleksy kompleksy " ale oj maz jest naprawde dobry w lozku i nie pisze tego zeby sie wam chwalic tylko naprawde tak jest. I on o tym wie bo mu mowilam , ze jest lepszy od X ale on dalje swoje. iLLuM, no wlasnie on tego nie powiedzil podiesonym glosem , nie byl zadnej awantury tylko ten zal w jego glosie... to bylo dla mnie okropne, powaznie poczulam sie jak jakas szmata :(

Gość po co doszukiwac sie ukrytych
znaczen w tym co powiedzial? moze po prostu zaluje,ze to nie z nim przezylas ten pierwszy raz bo wszystko chcialby z Toba przezywac. nie wiem dlaczego wszystkie zawistne baby od razu krzycza "zostaw go", "duren", "burak", ze jakies rogi pokazuje i inne podobne. odpuscie dziewczyny, a Ty autorko idz do meza swojego, daj mu calusa i powiedz,ze faktycznie szkoda,ze nie przezyliscie tego pierwszego razu wspolnie. i tyle