Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kristy1988

czy na poczatku ciąży miałyście problem z czestszym wypróżnianiem?

Polecane posty

Gość kristy1988

jestem w 6 tyg a od jakiechs 3 tyg mam problem z czestym wypróznianiem tzn po 4/5 razy dziennie nie jest to rozowlnienie tylko normalna kupa. lekarz mowi ze wszystko jest ok i ze lepsze to niz zaparcia, ale to troche meczace jest. czy ktos tak mial?

chyba jest to raczej związane z tym ze lepiej się odżywiasz. ja też tak miałam przestałam w ciazy jeść syf no i od razu człowiek mogł się porządnie wy.....:)

Gość kristy1988
odzywiam sie tak jak zawsze tylko ze teraz jest lato i jem duzo owoców truskawki brzoskinie banany, jablka, no i duzo pomidorów sałaty, rzodkiewki chudej wedlinki , sera, nie jadam chipsów, slodycze w mniejszych ilosciach bo mnie nie ciagnie do nich jakos, no i duzo pije koktajli owocowych i jogurtów z musli jem.

Ja na początku ciąży miałam lekkie zaparcia a teraz jest idealnie :) zdarzają się dni, że idę 2-3 razy załatwić potrzebę. Standardem jest 2 razy- przed ciążą miałam z tym okropne problemy także ja jestem zadowolona :D

Gość kristy1988
czy ktos mial jeszcze podobny problem?

Gość kristy1988
Pani Kara 2/3 razy to jeszcze ok ale 5 to juz meczy troche człowieka . Czasem jest iscie przesrany dzien doslownie .