Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onawik

dlaczego tak jest?

Polecane posty

Gość onawik

Dlaczego tak jest ze ci ktorzy sie staraja o dziecko nie moga go miec. A inni pojda do lozka dla przyjemnosci i co z tego wychodzi? niespodziewane dziecko;/ Nie moge tego pojac. Ja sie staram tyle czasu i nic a inni pojda raz i to jeszcze po pijaku albo z kims tak o dla przyjemnosci i maja za pierwszym razem... i zalamuja sie ze sa w ciazy;/

Ja uważam, że to kwestia psychiki (jeżeli mówimy o zdrowej parze). My z moim mężem swterdziliśmy miesiąc po ślubie, że przestajemy się zabezpieczać i jeżeli "wyjdzie" to fajnie a jeżeli nie to też nic złego się odrazu nie stanie. Pierwszy cykl bez zabezpieczeń (a to był akurat taki miesiąc w którym nie kochaliśmy się zbyt często) i ciąża. Mam w rodzinie 2 takie przypadki gdzie kobiety i ich partnerzy są zdrowi a mimo to nie mogą "zajść w ciążę". I w jednym i w drugim przypadku ewidentnie widać straszne parcie na dziecko, więc myślę, żę to ma dużo wspólnego z ciążą. Inna sprawa, że trudno jest nie być coraz bardziej zdesperowaną i coraz bardziej chcieć tego o co z taką wytrwałością i bez rezultatu wiele kobiet się stara. W każdym razie życzę wszystkim powodzenia. 🌻