Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kryśka agilera

Powiedziała NIE!

Polecane posty

Gość kryśka agilera

Mam koleżankę. Jest zdrowo stuknięta. Ma fantastycznego faceta ale ona go nie kocha. Często obraża sie na niego bez powodu i robi mu wyrzuty o byle co. Chłopak jak pies posłuszny zawsze pierwszy wyciąga rękę nawet jeśli to nie jego wina. Była u mnie na plotkach i powiedziała mu, ze jej sie oświadczył w niedziele. Były róże, wino, świece on uklęknął i poorosił ją a ona powiedziała: NIE! Zapytałam ją dlaczego: A ona na to, że chciała zoabczyć jego minę i jutro jak sie spotkają powie mu że to był żart:o Yyy czy to jest normalne?:o Kurwa dlaczego te laski są tak pojebane?

Gość Felicitammm
bawi się nim zapewne:P

jakby mi tak zrobiła że powiedziała nie a potem że żartuje to bym ją zostawił....

Gość kryśka agilera
Nie rozumiecie on jest w niej strasznie zakochany, zrobi wszystko co ona chce. Ona jest naprawdę ładna, ma niezłe ciało a on urodą nie grzeszy za to portfel ma zasobny no i dobry z niego człowiek. Ja wiem, że ona się nim bawi i jeśli nawet się pobiorą to on bedzie jej wycieraczką:o No ale ślub będzie miała taki jaki sobie wymarzyła, w końcu to on zapłaci:o

Gość mgr Halina Lejzi-Arbajt
Głupia jest i znajdzie gorszego! facet też nie za mądry, bo na przymus się żenić chce za pewne!

Jak się pościelesz, tak się wyśpisz:) Dlatego nie żal mi ludzi, którzy dobrowolnie zgadzają się na poniżenie:)

Gość kryśka agilera
No wiem o tym ale żal mi go bo on o wielu jej ekscesach nie wie. Ślepo mu wierzy a on jej wybaczy wszystko. Nie chcę się w to mieszać ich sprawa ale jakoś tak żal mi go. Jej nie bo to rozumiem od zawsze nie grzeszyło. I jeszcze jedno dlaczego faceci kochają takie głupie płytkie laski za dupe za cycki i zero komórek w mózgu?

Gość orangeeee
aj sobie spokoj to ich zycie. zajmij sie swoim