Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Idiotkaa xd

Kobieciarz !

Polecane posty

Gość Idiotkaa xd

Hej Podoba mi się pewnien chłopak, z którym kręciłam rok temu ;p Pisaliśmy, spotykaliśmy się i wgl było miło xd Nagle jakoś wszystko to ucichło ;/ Spotkaliśmy się na 1 majówce i podszedł do mnie i rozmawialiśmy xd Potem jakoś to wyszło,że razem tańczyliśmy i w końcu znaleźliśmy się sami na ławce ;p Na drugi dzień znowu byłam z nim ;p Później albo mnie nie było na imprezie albo jego xd W piątek się spotkaliśmy : Zauważył mnie i zawołaj '...(moje imie) gówniaro chodź do mnie' ! Zaskoczył mnie tym tekstem bo zawsze był miły i wgl ;p Ja nie poszłam. Później jeszcze pare razy podjechał samochodem ale za każdym razem to ja miałam podejść do niego ale tego nie zrobiłam xd Później mi pisał że zapamięta sobie i takie tam i w końcu mi napisał, że się stęsknił i że chciał żebym z nim została xd Wszystko byłoby ok gdyby nie to, że on ma dziewczyne i ma ją już od dawna xd A ja dowiedziałam się niedawno !!!! On mi się naprawdę podoba, ale jest strasznym kobieciarzem. Ostatnio widziałam jak z kolegą wołał do samochodu jakieś dwie laski i jechali gdzieś ;/ Koleżanki mi radzą żebym z nim zerwała wszelkie kontakty ;/ Ale ja nie wiem co robić xd nie mam zamiaru być jedną z wielu i chyba nie potrafiłabym mu zaufać. Ma w sobie coś co mnie do niego przyciąga xd Pomózci co mam robić jak zawoła mnie następnym razem ? Iść czy nie ?

Gość 123456789hjkjhkhkj
trafny nick sobie wybrałas 🖐️

Gość japierdziu
nie wierze ze jestes az tak głupia ze jeszcze to rozwazasz! jestes???

Gość Bejbe ;)
To jest forum ludzie xd Powinniscie pomagac ludzia a nie ich dołować. Jeżeli nic wam nie przychodzi do głowy to sobie darujcie. Ja uważam, ze powinnaś z nim szczerze porozmawiać o wszystkim. A jeżeli on ma dziewczyne to nie powinnaś się z nim spotykać.

Gość Ja nie mam dzieci
Ogranicz uzywanie emotek i podrosnij troche:)

Gość japierdziu
porozmawiac? prosze cie! o matko o naiwne obydwie. ja powiem ci co bedzie, ona z nim porozmawia, powie mu o swoich uczuciach o tym ze on ma panne o tych innych dziewczynach, a ona jest powie: 1.albo spadaj mała i tyle 2. albo powie ze sie zmieni i ze tylko ona i och i ach, po 2 dniahc ją przeleci i wróci do punktu 1. dziewczyna powinna dac sobie spokoj. nie dosc ze on ma laske i inne zarywa tzn ja to i inne. przeciez ona sie juz z nim całowała. a nie? na tej ławeczce nic nie było? on ma dziewczyne a autorka sie z nim całowała. super. wiecej prolemów 15 latków nam trzeba.

Gość malutka koniczynka
Skoro zawołał cię "GÓWNIARO CHODŹ TU" to podejrzewam że jest od ciebie sporo starszy...:P????? A tak swoją drogą FACET ROBI SOBIE EWIDENTNIE Z CIEBIE JAJA NA CAŁEGO PEWNIE PRZY KUMPLACH OPOWIADA O TOBIE TEKSTUY TYPU "....A ta głupia gówniara nadal lata za mną jak kot z pęcherzem..."!!!! Założe się o 10000000000%:P

Gość Idiotkaa xd
Starszy jest o 2 lata. A co do tej gówniary to pisał mi że to były żarty... Ale skoro twierdzicie, ze mam dać sobie spokój to dam ! 2. albo powie ze sie zmieni i ze tylko ona i och i ach, po 2 dniahc ją przeleci i wróci do co do tego to na pewno nie xd Nie zrobiłam bym tego po 2 dniach nawet z chłopakiem którego kochałabym najmocniej na świecie !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość slonecznalala
to zwykły cham, który bawi się dziewczynami. Powiem Ci jak będzie jeżeli będziesz z nim następnym razem: Zawoła Cię ( jak nie będzie żadnej innej laski w pobliżu ) Ty pójdziesz weźmie Cię gdzieś na ławkę tam się z Tobą zabawi później powie, ze musi jechać i koniec. Aż do następnego razu jak znowu będzie mu się nudziło . On do Ciebie nic nie - sory, że tak wprost ale jeżeli byloby inaczej to by się starał o Ciebie. Kurde ta jego laska to jakaś naiwna musi być, że mu tak wierzy, albo robi z niej głupią zakochaną w nim bez opamiętania dziewczynę, która nie widzi co się tak naprawdę dzieje. Chyba nie chciałabyś żeby Tobie przyprawiał rogi ??

Gość regres to uczuciowy gej
to jest prowokacja. takie idiotki nie potrafia korzystac z mozgu, wiec z internetu tym bardziej.