Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka koniczynka

MAM DOŚĆ TEGO ŻE WYGLĄDAM JAK DZIEWCZYNKA!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość malutka koniczynka

Mam 18 a,dają mi 15 góra 16!!! a na zdjęciach to już wogóle jak gówniara wyglądam..:p Raz mi kumpel zdjęcie na NK podpisał że wyglądam : " tak słodko i niewinnie jak 14 letnia dziewczynka...:P" TYLKO ŻE MNIE TO KURNA WKURZA JAK CHOLERA!!!!!! Jest jakiś sposób żeby się postarzyć???

Gość e5y7k6uk
No jak? Nie wiesz? Skorzystaj z wskazówek 15, 15 latek na Nk. Kilo fluidu, czarny eyeliner, cycki na wierzchu. Jeżeli nie na takim efekcie ci zależy, to przeszukaj szafę babci w poszukiwaniu inspiracji.

ciesz sie ze wygladasz tak mlodo ;) ! nie bedziesz w wieku 40lat wygladala jak stara babura :D:D:D hihi.. mam kumpla ktory ma 32lata a wyglada na 22-24 ! ;)

Gość kiok
ciesz sie ze wygladasz tak mlodo ! nie bedziesz w wieku 40lat wygladala jak stara babura niestety to tak nie dziala. Przykladem jest kinga rusin, ktora z roku na rok ma coraz to dziwniejsza twarz mimo iz przez wiele lat wygladala mlodziej.

Gość blondynnn
kinga rusin ma dziwna twarz od operacji plastycznych

Gość malutka koniczynka
przerwa-o co ci chodzi??? na mózg ci się rzuciło?:P:P

Gość BRUTALL
Do autorki: Chlać, Cpać, spać pod mostem, nie myć się, dawać dupy menelom, nie myć zębów itp....

Gość natalia anna
to od zawsze wiadomo, ze przerwa jest mocno popierdolona

każda normalna zdorwa kobieta powyżej lat 16 chce wygladac młodo słodko i niewiennie , pewnie nie jestes wyjatkiem :classic_cool: tylko chcesz sie tu tym pochwalic lubn podniecic tuydzież uzyskac potwierdzenie :classic_cool: ale spoko nie mam nic przeciwko:):), to stary dobry i sprawdzony chwyt 🖐️)) :)

Ja mam 23 a kazdy daje mi gora 17. I ludie sie za mna na ulicy ogladaja i komentuja"taka mlodzitka a juz ma takie duze dziecko" :) P.s. cora ma 1,5roku.

Gość za 15 lat będziesz się
cieszyć, bo to zostaje do końca. Mam 30 lat i zawsze jak kupuję alkohol, to żądają ode mnie dokumentu. Mama ma prawie 60 a wygląda 15 lat mniej. Więc nie denerwuj się tak, bo potem koleżanki będą ci zazdrościć :)

Gość nienawidze reklaaaaaaam
przerwa, ale ty jestes pojebana. nie dziwie sie ze zaden cie nie chcial i umrzesz jako stara dziewica :D

Gość malutka koniczynka
No właśnie sęk w tym ,że pisze zupełnie poważnie.:O Chciałabym w końcu wyglądać jak dorosły mężczyzna!

Gość malutka koniczynka
PODSZYW WEŹ SPADAJ!!

Gość Jjjjljjjjkl
Spytaj przerwy jak to zrobisz bo ona zdaje się już tak wygląda:classic_cool:

Gość malutka koniczynka
setunia-w moim wieku 3 lata to dużo!!! zapomniałaś już jak to było?

Gość malutka koniczynka
Przerwy powiadasz? Operacje zaimplantowania cybernetycznego siusiaka posiadające zdolności reprodukcyjne produkcji nec inc. mam zaplanowaną na wiosnę 2011. Niestety kuracja neurohormonalna jak dotąd nie daje pożądanych efektów. Nadal jestem jak ta śliczna i apetyczna Pamelka z Sun Patrol!

Gość malutka koniczynka
bardzo śmieszne!!!!

Gość AngoloPolo
Setunia. Ty się podobno leczysz w szpitalu na chmmm no wiesz na głowę. Tak wczoraj pisali. No to już Ci się poprawiło i nie bijesz rekordów w ilości postów?

oj tam duzo ciesz sie ze masz dowod i w razie czego mozesz nim "pomachac":)

AngoloPolo a kto , gdzie tak pisal?:P z moja glowa wszystko ok moze ktos nieopatrznie zrozumial jak pisalam o laptopie a nie o glowie;) lapek=laptop a nie łepek=głowa

Gość malutka koniczynka
machalam już ojcu jak mi wina nie chciał dać na weselu siostry:P A jak już mi dał to się dalsi krewni dziwnie na mnie patrzyli...wiadomo dlaczego :P

Gość xfgbrsnrwtw
o ja współczuję. nie chciałabym wyglądać jak gówniara :( straszna lipa :O ostatnio patrzyłam na zdjęcie kolezanki właśnie chudej i wyglądającej jak dziecko troche. kiedyś myslałam ale fajnie. a teraz popatrzyłam na to jej chude , kościste ciało i stwierdzam naprawde, szczerze że to jest wogóle nie seksowne, wogóle nie ładne i nie pociagające :O wolę swój duży biust i słodko-diabelską buźkę. jestem piękną kobietą, widać nie dziecko i super figura klepsydry. faceci sie za mna oglądają :)

Gość malutka koniczynka
ja nie napisałam "że jestem chuda koścista brzydka i wogóle nie seksowna.."!! Fakt jestem szczupła i wogóle taka filigranowa ale nie chuda i koscista....:P

Gość xfgbrsnrwtw
tak super plus :D twojego chłopaka ( o ile jest możliwe żeby ktoś polecial na takie dziwadło) wezmą za pedofila. wogóle nie widze plusów ja mam ładną buzie, babcia ma 70 lat i dlaej ładnie wygląda , moja mam jest piękna i ja też i nie wyglądamy jak dzieci. nie ma czego wam zazdrościć :P dziwadla :P