Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka koniczynka

MAM DOŚĆ TEGO ŻE WYGLĄDAM JAK DZIEWCZYNKA!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość xfgbrsnrwtw
ta moja koleżanka nie jest anorektyczką. wazy chyba jakieś 48kg troche ciała ma ale wygląda po prostu asekualnie. ty wyglądasz tak samo. nikt by nie chciał takiego czegoś w łózku

Gość xfgbrsnrwtw
Dodam tylko że w mej słodkodiabelskiej buzce przeważają elementy diabelskie. Otóż ma dwa rogi,brodę jak kozioł i najlepiej czuje się w lesie. Chcesz ktoś buzi?👄

Gość janeeeek26
Ja tam wole jak laska jest taka właśnie malutka i filigranowa jak autorka ....:)

"xfgbrsnrwtw tak super plus twojego chłopaka ( o ile jest możliwe żeby ktoś polecial na takie dziwadło) wezmą za pedofila. wogóle nie widze plusów" Ja jestem dziwadło? o hooj Ci za przeproszeniem chodzi? 🖐️

Gość malutka koniczynka
Ty z tą swoją "słodko-diabelską buźką" weź już nie nie przynudzaj:P Udaj się na forum "JESTEM GRUBA A,NIE MOGĘ SCHUDNĄĆ" bo założe się że jesteś gruba jak balon!!!

Gość masakryczna teściowa
No przecież między 16 latką, a 18 latką, to z reguły nie ma różnic w wyglądzie, przecież to tylko 2 lata! Ciesz się, że nie wyglądasz na 25 lat! Ja niedługo skończę 29 lat, a ludzie dają mi ok. 22 lat, jak szłam na drugie studia w wieku 25 lat, nikt mi nie chciał wierzyć, że już jedne skończyłam, bo wyglądałam jak bym była świeżo po maturze :D

Gość Crazy Olo
Rzata małgo to deska. A do tego ma piętnaście lat i pisze na erotyku że ma dziewiętnaście.:O To się dla niej kiedyś źle skończy.

Gość Crazy Olo
Właśnie takie laski są najlepsze które mają prawdziwe kobiece kształty. I radze Ci koniczynka poszukać dziewczyny bo chłopa se nie znajdziesz.

Gość malutka koniczynka
Jestem wieszakiem i jestem z tego dumna!