Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yesterday i was beautiful

Swietna figura ale twarz bez wyrazu

Polecane posty

Jak w temacie.Schudłam i jestem b.szczupła sporo ćwiczę zeszłam do 10% poziomu tłuszczu więc mam ładnie widoczne mięśnie zarówno rąk jak i nóg.Jednak z mojej urody nic nie zostało-twarz zapadnięta,bez wyrazu i...No i dylemat przytyć trochę a tym samym zmarnować to co osiągnęłam czy zostać przy tym co jest.Dodam że jak się wymaluję to wyglądam nawet ok jednak bez make upu koszmar. Co lepsze: chuda i umięśniona sylwetka z kiepską facjatą czy szczupła w granicach normy z ładną twarzą?

Gość kordyt
ładna twarz, to oczywiste 🖐️

wiem że pytanie jest może banalne i retoryczne ale jednak chcę poznać opinie szczególnie panów

może być zwłaszcza po męczącym dniu :(

Gość habibi from Egypt
A ilu panów lubi dziewczyny chude z widocznymi mięśniami? Większość woli takie z okrągłym tyłeczkiem, płaskim brzuchem i apetycznym biustem...Jeśli troszkę przytyjesz a zadbasz, aby być wysportowaną, jędrną, to wtedy będzie dobrze.... Wieszaki nie są sexy.

zdaję sobie sprawę z tego jednak zawsze sądziłam że z podziwem patrzyło się tylko na te superzgrabne i wysportowane laski myśląc sobie "no po tej to widać że nie lubi siedzieć w miejscu"

mam nadzieję że pojawi się tu trochę więcej opinii bo niebawem spadam popływać :D

Gość habibi from Egypt
Szczupła owszem, chuda-nie. Facet nie pies, na kości nie leci...

Gość no co kto lubi
niestety ale 10% tłuszczu to o wiele za mało jak dla kobiety. Zerknij tu: http://www.trener.pl/index.php/mid/3/fid/2/trener/artykuly/article_id/64/offsetk/0&cookie=1 to masz normy tłuszczu dla mężczyzn i kobiet. Nawet biorąc pod uwagę najniższą wartość dla kobiet w wieku 19-24 ideał jest 18,9% to sporo ci do ideału brakuje. A czy przy takiej niskiej zawartości tłuszczu nie masz problemów z okresem? Bo to też ma na miesiączkowanie wpływ.

Gość BRUTALL
Kiedy wreszcie kobitki pojmiecie, że to co u faceta jest ok, czyli mięśnie,mniej tłuszczu, u kobiet wygląda fatalnie, pupa musi być okrągła a nie żylasto-koścista

Ja ci powiem tak zawsze mialam normalna figure szczupla ale kobieca i troche mi to przeszkadzalo wiec sie odchudzilam I co kazdy mowil ze na twarzy wygladam po diecie jak wiwwiora figura jak u dziecka Wszyscy tylko kiwali glowami cmokali i pytali co ja sobie zrobilam i kto mi to doradzil Narzeczony nie krytykowal ale zachwalal poprzednia kobieca figure Nawet zaprzyjaznione ekspedientki jakies sasiadki mezowie kolezanke itp. mowili ze powinnam cos zjesc i nabrac cialka bo wcale ladnie nie wygladam a buzia zrobila sie jak u bardzo chrej wychudzonej osoby