Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolacyjka

czas na kolacyjke

Polecane posty

Gość kolacyjka

no my jestesmy juz po podwieczorku zrobilam taki podwieczorek rodzince zrobiłam im kanapeczke z chlebka bogatą w białko, witaminy i minerały. Przede wszystkim witaminy z grupki Be oraz magnez i żelazo, tak bardzo potrzebne do prawidłowej pracy naszego mózgu. Dostarczy także selenku, który podobnie jak żelazko pomaga w walce z depresją, przemęczeniem i nadmierną nerwowością. Pełnoziarnisty chlebek oraz tłuszczyk z serka i jajek potrzyma energie mojej rodzince przez dłuższy czas. A teraz zabieram sie za kolacyjke i bedą oczywiscie kanapeczki z chlebka chlebek z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem. No i posole i pipieprze bo wczoraj zapomnialam :) i po tym sie wogole nie tyje,

Gość kolacyjka
my tez jeszcze nie jedlismy kolacyjki bo jeszcze nie zrobilam ale zaraz zrobie czekam tylko na chlebek :)

Gość kolacyjka
bedziemy jesc chlebek posmarowany kupom :classic_cool:

Gość wymarzona
a co?,maz poszedl do piekarni ?

Gość kolacyjka
tak podszywie jemy kanapeczki z kupom ale z chlebka z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem. No i posole i pipieprze bo wczoraj zapomnialam

Gość kolacyjka
mąz zajada sie podwieczorkiem i je moje kanapeczki :)

Gość huihui
ja pierdolenko, bardziej sie zdrobnic sloweczek nie dalo:O