Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona bardzo

Pilnie roszę o poradę w powaznej sytuacji.

Polecane posty

Gość zagubiona bardzo
ok przeczytam sms... i bede musiala go wykoasowac zeby On sie nie zorientowal... a ona Mu powie ze wysylala sms... i co..niby nie doszedl.. a jesli to cos waznego czego wykasowywac nie powinnam, moze bedzie w tym sms cos, co bedzie na tyle wazne ze nie bede mogla go wykasowac bo cos by sie stalo gdy On tego nie odczytal... zaraz oszaleje.. a ja chce Mu tylko pomoc...

Gość wykasuj zaras tego sms
moze on ciebe olamal wczoraj , niepomyslalas otym?

autorko z tobą tez jest coś nie tak,nie chcesz nie czytaj sms ale już odpuść sobie pisanie o tym samym ciągle na forum bo nudnawe to

Nie chcesz- nie czytaj, chcesz - czytaj. Widzę, że i tak masz swoje zdanie, więc nie będę się wysilać. Na przyszłość uważaj z kim zadaje się Twój chory facet, a nie potem robisz aferę.

Gość nic tu się
kupy nie trzyma. polskie prawo nie przewiduje karania kogoś za przedawkowanie ani leków ani narkotyków. karzalne jest posiadanie, handel, produkcja, udzielanie, itp...w sobie możesz mieć ile dusza zapragnie...wiem, bo pracuje w zesp. d/w z przestępczością narkotykową. naściemniał Ci ten twój chłop i tyle. nie chcesz aby przestał ci ufać? a co z Toba?ważne ze ty mu nie ufasz.. kręci ile wlezie a ty oszukujesz sama siebie ze mu wierzysz. choroba nie choroba, jak chce od ciebie zrozumienia, to niech będzie wobec Ciebie uczciwy.

Gość i co przeczytalas
?

Gość kedlaw
Jeszcze się zastanawiam co Ty tam robisz??????Oszukuje na każdym kroku i jak chcesz się męczyć to dalej tkwij w tym chorym układzie.

Gość laska myśli
że jak jest psychicznie chory, to na dupeczki nie chodzi,hehe.nie wrócił na noc, kłamał i kręcił a ta się jeszcze lituje. ja myślałam, że takie naiwniary to tylko w filmach są. szacunku do siebie nie masz dziewczyno, nie płacz potem, że tyle mu poświęciłaś a dostałaś rogi bo koleś po bandzie polazł.