Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czaaarna__18

czemu to ja musze byc deska

Polecane posty

Gość koles git pierdoli zasady ....
bardzo przyjemnie piersiątka👄

Gość gwiazdeczka kochanaaaaa
ojej jakie malusie śliczniusie :) ja mam ciut większe, a twoje sa sliczne!!! naprawde!!!!! musisz je polubiec :D:D:D

Gość czaaarna__18
zaluje ze wstawilam to zdjecie ;/

Gość ona 18 :Dsasassaassa
mam takie same :D i ten sam problem co Ty :( jak idę po plaży ze swoim chłopakiem to mam wrażenie że się patrzy na te z dużymi piersiami. jak raz mu o tym powiedziałam to powiedział mi że patrzy się na kolesi którzy na mnie sie patrza :D nie wierzyłam mu byliśmy na wakacjach pod namiotami w ten weekend wyszłam z namiotu w samej bieliźnie. i wieczorem jak moj chlopak siedzial z kolesiami z innych namiotów i mówili mu jaka to laska nie wyszla z namiotu i ja wtedy wyszlam z naszego namiotu i oni to ta to ta :D az nie podeszłam do swojego to im sie glupio zrobilo :D takze rada dla ciebie postaraj sie miec wiekszy tylek umięśnione uda i brzuch :D ja takie mam :D

Gość tez mam identyczne a mam
21 lat. Co prawda mi tak nie przeszkadzają ale jak mam wyjsc na plażę w bikini to już jest problem bo wyglądam jak 13 sto latka, zwłaszcza że z twarzy bardzo młodo wyglądam :o Tak to ubieram push upy i nie jest az tak zle

Gość czaaarna__18

Gość .czikita.
wejdz na www.intymnosc.pl/aff/7733 temat powiekszanie piersi, ja uzywalam i 1 rozmair wiecej. Pierwsze efekty po 20 dniach zauwazylam. Ja jestem zadowolona. Jezeli jednak chcesz wieksze efekty to tylko operacja. Powodzenia, wiem co to znaczy

Gość nailty nailty
tez mam takie a mam 25 lat rozmiar ten sam ale moje zaczely juz obwisac a od 15 roku zycia nie urosly ani o centymetr tragedia