Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo rozżalona

Pomożecie mi dziś to przetrwac?

Polecane posty

Gość bardzo rozżalona

Nie mam z kim o tym gadac. Strasznie tesknie za swoim bylym narzeczonym z ktorym rozstalam sie 2 lata temu. Wiem ze nie moglabym byc z takim czlowiekiem i dlatego wstydze sie tych uczuc - tzn nie rozumiem ich. Nie wiem jak mozna tesknic za kims takim. Chodze do psychologa raz jest lepiej a raz gorzej, sa takie dni kiedy czuje ze juz to zostawilam w tyle ale sa i takie jak ten.. kiedy lzy plyna na poduszke. Mam taki żal, tak mnie skrzywdzil a jednak chyba wciaz Go...nie chce tego pisac. Boje sie ze to nie przejdzie..

Gość wnioskuje....
jak bedziesz miala nowego to ci przejdzie:-)

Gość zasmuconadama
klin klinem ;) oby lepszym.

Gość bardzo rozżalona
w tym problem ze od roku jestem z kims innym...probuje ulozyc sobie zycie na nowo..dlaczego tak musi bycze wciaz cierpie. Czy nie zrobilam juz wszystkiego by zapomniec? przeciez rozumem ogarniam ze to nikczemnik

Gość bardzo rozżalona
to mi pomogliscie dzieki za bardzo rozbudowana i pelna rad i wspolczucia wypowiedz 🖐️

Gość dfgfdgfdgfdg
A takie to pierdolenie o szopenie. Skoro 2 lata już z nim nie jesteś to chyba już czas było się pozbierać przecież. Ogarnij się dziewczyno bo żyjesz ciągle wspomnieniami.

Gość kolacijonne
nie ma sprawy nie dziękuj to nic takiego 🖐️ zrób sobie dobre kanapeczki na kolacje to rozżalenie będzie mniejsze :)

Gość bardzo rozżalona
nie wiem co sie dzieje ze mna ie moge pozbyc sie tego zalu i poczucia niesprawiedliwosci ktore mnie spotkalo, wiem ze to zadna tragedia i historia jak ich milion ale ja tak bardzo staram sie zapomniec i mi nie wychodzi

Gość yjfykyj
U mnie niedługo minie rok. I nadal nie mogę zapomnieć. Choć doskonale wiem, że on na takie uczucie nie zasługuje.

Gość psipsiałka
to się może nie staraj a samo przejdzie i zapomnisz tak od niechcenia :)

Gość bardzo rozżalona
wlasnie licze na to ze przejdzie, bardzo chce zeby przeszlo. Zaluje ze go poznalam wpedzil mnie w ciezka chorobe, wyleczylam sie ale rana pozostala.. tak bardzo chce zapomniec. Mam wszystkie atuty na dodatek, potencjalnie niczego mi nie brakuje dobrze zarabiam mam wlasne mieszkanie jestem ponoc atrakcyjna kobietą. Ale czuje sie taka niespelniona uczuciowo

Gość bardzo rozżalona
moze zrobie dzis nalesniki z drzemem i obejrze ulubiony serial:)

Gość bardzo rozżalona
dżemem mialo byc

Gość thethingsyousaid
ok 22godz na tvn7 sex in the city ;)

Gość aniabra
a co on zrobil? i czy macie wciaz kontakt?

Gość bardzo rozżalona
podnosil na mnie rękę, w zwiazku z czym do slubu nie doszlo, po czym zjawil sie okolo marca tego roku i znow namieszal mi w glowie. Nie podjelam kolejnej proby bo nie chcialam mimo ze wciaz cos do Niego czuje i to nie malo.