Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalal baromania

Ludzie pomozcie mi cos wymyslec..

Polecane posty

ogolnie to myslalam nad takim kacikiem dla dzieci w srodku, mamy moglyby sobie w spokoju wypic kawe bo dzieci mialyby zajecie, tyle ze miejsca mi na to nie starczyloi nie wyszlo

Gość moze na podworku zrob
to moze dodaj do menu hamburgery czy kebab? Ja np za lodami nie przepadam i jak ide gdzies z chlopakiem to on je lody lub gofry a ja zamawiam frytki czy hamburgera na malego głoda :p albo jakies egzotyczne drinki? w sam raz na takie upały :)

Gość Aha tak to ja
przy zamówieniu większym niż kwota np. 30zł talon na hmm.. np szejka?:)

jedzie bedzie wprowadzane juz sierpien/wrzesien:) talonyy.. tej jest pomysl

a drinki bezalkoholowe wlasnie wprowadzam, wczoraj caly dzien siedzialam, szukalam przepisow, wybralam fajne, bedzie kilka rodzai, bede kolorowe, owocowe, zimniutkie:) i fajnie ozdobione

Gość albo przy zamowieniu zestawu
typu deser lodowy, szejk, gofry jakas zabawka gratis. Kupisz jakies tanie maskotki w sklepie "wszystko po 2zl" i do jakiegos wiekszego zestawu mozesz dodac jakas figurke czy zabawke

ludzie jestescie kochani, ze mi podpowiadacie pomysly. piszcie jeszcze prosze, ja sama tez mysle i na pewno cos wybiore. sledze caly czas temat, dziekuje:)

Gość kakakakllkkarepa
poszukaj młodych talentów, kogoś kto np robi zdjęcia, lub maluje itp... jego prace możesz nieodpłatnie wystawiać :) widziałam coś takiego w kilku miejsach i bardzo fajnie to wyglądało, a przy okazji może kogoś wypromujesz

Gość Majciochy w grochy
eee ta zabawlka to jak w mcdonaldzie ja proponuję dawać wodę gratis do dań obiadowych albo chociaż kebabów. W innym przypadku kicha albo podawać wodę z cytryną i miętą dużą szklankę za 3 złote a nie tak jak wszędzie za 5. Dla stałych klientów (np jeśli pokażą 5 paragonów od was) proponuję karty do zbierania punktów i po uzbieraniu np 5 kawa gratis albo coś innego. Tak w ogóle to co macie w asortymencie? Teraz w takie upały dobrze by było gdybyście mieli sorbety. Jakieś ciacho z kremem... W Świnoujściu była kawiarnia przy plaży z przecudownymi ptysiami z prawdziwą bitą śmietaną i truskawkami. Do tej pory miło wspominam. Tylko że były pieruńsko drogie: schodziły po 15zł ale za to wielkości małego talerzyka.

Gość ksdjdknlaslas
Kebab za darmo by mnie zwabił, to bym i piwo zamówił płacąc aby zjeść kebaba :D

mamy lody wlasnej produkcji, bardzo dobre i duze galki, rurki z bita smietana, siasto, gofry, kawa herbata, zimne napoje, szejki, drinki bezalkoholowe i desery lodowe. sierpien/wrzesien wchodzi jedzenie tzn salatki, zapiekanki, pizza itp

Gość Majciochy w grochy
Pomysł z galerią młodych talentów jest bardzo dobry. Niedaleko mojego miasta jest knajpa gdzie można zobaczyć pracę np mojej ciotki;) Co chwile się zmieniają i bywaja naprawdę ciekawe. Może niedaleko jest jakies liceum plastyczne albo jakaś inna tego typu szkoła? Możesz zaoferować uczniowi taką mini wystawę za darmo tak dla reklamy;)

nie wiem jak mialabym to zorganizowac. nie za bardzo mam na to miejsce w srodku, a dziur w scianach nie bede wiercic, zeby je wieszac. sama mam w sumie kilka mlodych znajomych ktore sa genialne, chodza do plastyka i jakie one rzeczy robia do galy wytrzeszczam

No właśnie, w mcdonaldzie dodaja zabawki ale jaki maja na tym zysk? Dzieci wlasnie chetnie ida po zabawki do Mcdonalda i sama jak bylam mlodsza namawialam rodzicow na jakies jedzonko tam bo chcialam zabawke i widze ze bardzo duzo ludzi z dziecmi chodzi i zamawia zestawy z zabawkami wiec mysle ze bylby to dobry pomysl

Gość Majciochy w grochy
Dziur w ścianach nie musisz robić za dużo. Wystarczy jedna duża ściana na niech powiesić od samej góry takie łańcuchy a do nich przywiesza się antyramy. Mogłabys np przez miesiąc trzymać jedne obrazy, potem zmiana na inne

Gość Majciochy w grochy
Faktycznie,m zabawki przyciągają dzieci. Pod warunkiem że nie są to zabawki za 2 zł. Już lepiej każdemu dziecku dać balonik napełniany helem albo wiatraczek

no może masz racje, wiec autorko pomyśl nad jakimś gadżetem dla dzieci :)

Gość dmnfjghbfnnhh
pomysle na pewno!!! wszystkie wasze pomysly przeanalizuje i prosze o wiecej:) jak tylko mozecie dziekuje!! temat sledze