Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Troxis30

Współcześnie faceci chcą utrzymywać kobietę za jej pieniądze ...

Polecane posty

Gość Troxis30

Przeczytałam dzisiaj taki niby dowcip w książce ... Wg kafe to nie żart, to realia ... Ciekawe, czy godzące się na to panie zadały sobie kiedyś pytanie po co im taki facet? Bo nie sądzę aby w ramach równouprawnienia prał, sprzątał, gotował itd. Nie znam tym bardziej rodzących ... :P Ja takiego to mam gdzieś ... :O Taniej i efektywniej kupić wibrator .. :P

Zgadza sie, w koncu kiedys trzeba zaczac pracowac, no nie?:)

Gość nb xghngh
No wlasnie... ale to domena glownie polakow..

Gość Troxis30
Pracować? to po co mi taki facet? Abym miała co po pracy robić? Prać, prasować i kulki skarpet zbierać w ramach rozrywki? Nie dla mnie... Może to jedyna okazja dla pasztetów, ale ja to już bym wolała tylko faceta na zaproszenie ... parę godzin, lub wieczorów i wypad ... P.S. Pracuje i na siebie by mi wystarczyło, ale po to zakładam rodzinę, aby powstało dużo więcej ... a nie mieszkanie razem, ale każdy dla siebie ..

Gość dfgfdgfdgfdg
Ale pierdolenie... gdzie nie spojrzę to widzę jak faceci zapierdalają, budują się a ich panny wychowują w domu maluchy.

Gość knurek
A co powiedzieć o kobiecie, która znajduje sobie bogatego pana i pod plaszczykiem milosci doi go z kasy? To teraz taka norma a panny mówią, że liczy sie zaradnosc - czytaj, ile ma kasy :o JESTEŚCIE ŻAŁOSNYMI HIPOKRYTKAMI

Gość nb xghngh
Knure a skad ty wiesz jak wyglada ich zwiazek? Moze naprawde sie kochaja?

Gość Troxis30
Ja nie muszę używać, mam prawdziwego faceta z prawdziwego zdarzenia ... ale tutejsi nieudacznicy to tak to sobie wyobrażają ... po cichu to jeszcze im się marzy, że i jego będzie utrzymywać ... :O Skoro nawet nie wiesz jak się to używa, to z pewnością należysz do powyższych facetów ... :O

Gość Troxis30
Tak, bo bogaci to oczywiście najbardziej naiwni ... :O tak tłumaczą to tylko nieudacznicy ...

Gość Troxis30
dfgfdgfdgfdg Ale pie**olenie... gdzie nie spojrzę to widzę jak faceci zapie**alają, budują się a ich panny wychowują w domu maluchy." Tak i to jest naturalny obraz od początku ludzkości... Dziwne? Nie sądzę ... Dziwne byłoby gdyby było odwrotnie ... Ale tam są prawdziwi faceci, a tutaj to takie cioty- nieudacznicy... Książka i ten żart to z dopiero co wydanej książki, jeszcze świeża ... Więc to tylko dowód na ciotowatość tutejszych ... Prawdziwy facet tu nie będzie przesiadywał ...

Gość nb xghngh
taka jest prawda niestety. Dobrze ze moj rowniez w domu robi.

Gość Troxis30
Najbardziej mnie dziwi, że niektóre kobiety temu przyklaskują ...

Gość Troxis30
Chyba chcą być dzięki temu takie trendy ... :O Bez sensu ... raczej tego dobrze nie przemyślały ...

Gość nie zazdrośc im.

Gość Troxis30
Po prostu wszystko jest wspólne ... i już ... jakby miało być dzielone na moje i twoje to nic w życiu byśmy nie mieli ... A już z pewnością pięknego domu ...

Gość Troxis30
Ale wcześniej on mi fundował, ale ja tego nie wykorzystywałam ... a poza zaproszeniami, to u mnie głównie siedzieliśmy ...

Gość knurek
Ja NIE DAM z siebie zrobic dojnej krowy. Dziewczyna owszem moze siedziec w domu jak chce a facet w pracy ale cos za cos! jak wroce ma byc sprzatniete, uprane, ugotowane i to nie jakies zarcie z torebki a normalny obiad. Kobieta ma byc zadbana, pachnaca i szczupla! A wspolczesne mlode dziewczyny marza o zyciu jak gwiazdy mody na sukces. Czyli facet ma zapierdalac a one nie ugotuja, nie posprzataja bo tipsy sie uszkodza bo fryzjer czeka, kosmetyczka umowióa, bo zakupy trzeba zrobic by zaimpnowac kolezankom ZARADNYM FACETEM :O Mam gdzies taki zwiazek. to nie ma nic wspolnego z partnerstwem. Dzisiejsze mlode panny nie maja pojecia jak zrobic dewolaja ale gdzie kupic najnowsza sukienke to juz wiedza... Źenua:o

Gość Troxis30
Z pewnością nie wyobrażam sobie płacenia za drinka, czy kawę osobno ... a potem po ślubie to jak? Nagle zmiana? nie sądzę ... Mam przykład małżeństwa... nawet słodycze dla ich syna dzielone na dwa ... paranoja... :O

Gość Troxis30
knurek - omijaj zatem kobiety szerokim łukiem do śmierci ... Lepiej dla nich ...

Troxis Zamowilas ten vibrator? Oferta sie skonczy i nie bedziesz go mogla wyprobowac:)

Gość Troxis30
Wracając do tego małżeństwa, już nim nie są ... Kiedy się rozwiedli on od razu wybudował sobie dom, a do domu jej w którym on mieszkał nic nie zrobił i nic nie chciał dać, bo to jej - ale przecież mieszkał tam pewnie z 10 lat ... tak sobie odkładał na nowe życie widocznie.... Nawet dziecku słodycze na pół dzielił rachunek ... A co ciekawsze, kiedy poznał nową dupę to nagle kasy nie szczędzi ... Jaki z tego morał?

Gość Troxis30
Daj sobie spokój ... we mnie klientki nie znajdziesz .. choć ten mój kiedyś żartował, że mi kupi ... ale mnie to niepotrzebne ...

Knurek masz racje I ja tez nie bede na nich pracowal, bo taniej wyjdzie pojechac na Ukraine, a i piekniejsze mozna tam spotkac:)

Gość Troxis30
To już się pakować ... łez nie będzie ...

Gość Troxis30
My znajdziemy takich (ja już mam) co to nie szukają taniochy ... Szerokiej drogi ... 🖐️

Gość Troxis30
Same widzicie ... chcecie być tanią wersją, czy ich skarbem?

troxix znajdz automodel, bo za moment bedzie pisac tylko do siebie, no chyba ze wprowadzisz jakies bardziej ekscytujace zmiany w topiku:)

Gość Troxis30
Ty wprowadzasz swoją głupią stopką ... gorzej niż baba ... :O Swoją drogą myślałam, że Ty już jesteś w Ukrainie ... taniochę przeglądasz na bazarze ... :O