Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Troxis30

Współcześnie faceci chcą utrzymywać kobietę za jej pieniądze ...

Polecane posty

troxis jeszcze nie jestem, mozemy pojechac razem...........ja funduje, skoro juz tak upieracie sie przy tym zeby na was pracowac:)

Gość Troxis30
Ja nie gustuje w tanich towarach ... Mój jest z najwyższej półki ...

no przeciez nie bede z Toba podrywal Ukrainek..........zle mnie zrozumialas:), ale chce sie wylacznie zajmowac Toba:)

Gość Troxis30
Wiem, że niestety to w połowie wina kobiet, że na to pozwalają ... Mam brata (uroda rodzinna u nas :P) i ile lasek za nim chodzi... Kupują mu prezenty (on się głupio czuje, w końcu to nawet nie jego dziewczyna jedna z drugą). Przyjeżdżają do niego i zostają na noc ... :O Zabierają go na imprezy .. przywożą i odwożą... :O On nawet niechętnie odpisuje na sms-y.. :O Miał jedną dziewczynę na której mu zależało i do niej jechał sam ... i zapraszał ją do restauracji ... A teraz zwyczajnie nie musi ... :O

Gość .............................,
Troxis30- ten regał musiał byc bardzo niski skoro sięgnęłaś do najwyższej.

Gość do autorki tralalala
Troxis jako facet udacznik powiem ci szczerze albo jesteś tępa i będziesz nieszczęśliwą s.uką całe życie albo co mniej prawdopodobne jesteś najładniejsza z całego miasta i wtedy twoja uroda wszystko załatwi no chyba ze znajdziesz bogatego debila-brzydala, to przynajmniej będziesz miała kasę

Wiec chyba musze wziac przyklad z Twojego brata i odwiedzic Twoj wspanialy kraj, skoro faceci tam maja takie wziecie:)

Gość Troxis30
do autorki tralalala - cieszy mnie, żeś taki udany ... :P i że wszystko już wiesz ... 🖐️

Gość Troxis30
Flint - moim bratem, to Ty już nie będziesz ... on nie bierze przykładu z nikogo, bo ma osobowość, charakter i żyje własnym życiem... Po prostu żyje ...

troxis jak nasza wyprawa na Ukraine, podaj czas i miejsce:)

Gość Troxis30
Zabierz sobie podobnych i wio .. :O To nie moja bajka ...

Gość Troxis30
Wiele mi nie potrzeba, bo teraz mamy ważniejsze wydatki ... tylko nasze morze ...

Ale ja lubie egzotyke Hiszpania albo Wlochy na przyklad:)

Gość Troxis30
Mój facet także, to najczęściej odwiedzane przez niego kraje ... na motocyklu zjechał już wiele ...

Gość Troxis30
Bo ty ciągle w luźnym związku ... to nie przeszkadza ... Załóżcie dom na tych zasadach to pogadamy .. :O

Gość Troxis30
A jeśli tak się zaczyna, to potem się nie zmieni ... Bo niby co ma się zmienić?

Gość Troxis30
A jeśli on będzie zarabiał dużo więcej, lub ty ... to nie kupicie domu, bo drugie na swoją połowę nie będzie miało ... Kiedy jedno pojedzie na wakacje życia, to drugie będzie siedzieć w domu, bo nie będzie miało szans? Ale może na wstępie pytasz ile zarabia, czy mu dorównasz? :O

Gość Looserski
Gdy kobieta nic nie robi w zwiazku ok,gdy dotyczy to faceta to wielkie halo juz...a gdzie równouprawnienie?Chcecie to macie! od razu jak kobieta utrzymuje faceta to chłop ma być bez jaj/ciota/niezaradny,nie rozumiem tej dyskryminacji,a o kobiecie sie wtedy mówi..ze znalazła dobrą partie,nieźle sie ustawiła,ma bogatego meża..zwykle nic o podtekście negatywnym,to nie fair! Na marginesie-jestem niezależny,pracuje i sobie nie pozwolę zeby ktokolwiek mnie utrzymywał,

Gość Troxis30
Ale w naszym układzie jesteśmy my, a w waszym -ty i on ..

A kto powiedzial ze tak bedzie? Jesli ktores z nas zarabialoby wiecej, pomogloby drugiemu. Na razie zarabiamy tyle samo, mieszkamy osobno, a dom - a dokladnie mieszkanie - mam. W duzym miescie, wiec moge sprzedac i jak sie postaram, kupie dom :P Po prostu nie ma sensu uklad (moim zdaniem rzecz jasna) gdzie cala kasa jest wspolna.

Gość Troxis30
Looserski - kobieta wybierająca takiego nieudacznika nie jest prawdziwą kobietą ... Bowiem w genach mamy już zaprogramowane, że wybieramy dla potomstwa najlepsze geny podświadomie... podobnie podświadomie wybieramy takiego, który nie tylko da to potomstwo, ale także otoczy je opieką ... Faceci też tak podświadomie wybierają kobiety pod względem urody ... Dlatego gapią się w cycki, tyłki itd. Bo cycki to tylko dwie kule, ale podświadomie to pokarm dla ich potomstwa ... a tyłki - biodra mają dawać łatwość rodzenia ... itd. Do szkoły nie chodziłeś? :O

Gość Troxis30
A kto powiedzial ze tak bedzie? Jesli ktores z nas zarabialoby wiecej, pomogloby drugiemu." I tu się sypie twój układ, bo jak piszesz "pomogłoby" - pomoc wymaga wdzięczności ... czyli ten pomagający będzie górą ... W tradycyjnych modelach nikt nie jest gorszy i nikt nie pomaga drugiemu, bo wszystko jest dla nas!

Gość Troxis30
Poza tym wspólne "gospodarstwo domowe" nie zabija niezależności duchowej i umysłowej ...