Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myszkaa20

Masc cynkowa na tradzik?

Polecane posty

Gość Myszkaa20

Witam dzis zakupilam jeszcze masc cynkowa bo jestem w stanie walczyc z tradzikiem :( chcialabym sie dowiedziec czy ktoras z was stosuje lub stosowala tej masci ? chcialabym wiedziec czy naprawde ona dziala i w jak szybkim tepie ? hm tradzik taki ze na policzkach mam takie drobne opryszczki chociby potowki czyli zaskorniki jak sie nie myle :) i czole tez dekoldzie i czasem nawet na plecach czy pomoze mi to ?prosze o odpowiedzic z gory dziekuje serdecznie :)

Naczytałam się o tej maści, kupiłam ją z 5 dni temu i mi jakoś nie pomaga. Posmaruję nią, to wszystko wychodzi na wierzch, delikatnie wycisnę, posmaruję np altacetem, albo tanno hermal i się zmniejszają, potem znowu maść cynkowa i znowu są większe. :O Dzisiaj zrobiłam sobie okład na czoło z naparu z pokrzywy + okład z herbaty rooibos. Zobaczę, czy pomoże.

Gość aiki
sperma jest lepsza na tradzik

Gość Rum-cajs
nie rzucajcie się i nie gniewajcie , z tą spermą to jest absolutna prawda, zapytajcie koleżanki :)

Gość expert ds. pryszczy
pisałam wcześniej o żelu z clinique (jest z tej serii sporo produktów) jakoś nie wierzę w takie ziołowe leczenie, próbowałam wielu domowych sposobów, bez kosmetyczki, regularnego oczyszczania i dobrych produktów do twarzy się nie obejdzie, niestety (mam na myśli produkty do mycia twarzy, kremy nawilżające czy preparaty na wypryski)

Gość 18lat!
moja koleżanka stosuje maść cynkową i twierdzi, że jest rewelacyjna!.. wiec to może zależy od rodzaju skóry! :) ja osobiście polecam 'żel - pilling do twarzy Eveline':) jak dla mnie najlepszy:) efekty widać już po 3-4 dniach.

Gość gość
masc cynkowa jest slawa troche wysusza ale wyszedł nowy lek żel dalacit t jest bardzo dobry i skuteczny koszt tubki 60 zl ale bardzo pomaga