Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzastolinatoja

Jakie kupic buty do sukienki

Polecane posty

Bardzo proszę o poradę. Jakie buty i kolczyki będą pasować do tej sukienki. Dodam, że w ciąży nie jestem, a jedynie mam do zakrycia parę kilo :) Sukienka sięga mi prawie do ziemi. Wysokie szpile odpadają. Bardzo prosze doradźcie jaki kolor butów i fason :)Oraz jakie ewentualnie dodatki. Z góry bardzo dziękuję :) http://www.voila.pl/049/ky92i/index.php?1

Gość kicius;9
moze czarne dodatki lub ciemno niebieskie a buty zalezy gdzie ja zalozysz??

mam zamiar założyć ją na rocznicę ślubu. Najprawdopodobniej pójdziemy do jakiejś restauracji a dalej to nie wiem, bo mąż szykuje niespodziankę.

Gość srebrne sandałki,sliwkowe
balerinki.gladiatorki ale bardzo delikatne.rozowe troche za kiczowate

Gość kicius;9
to moze rzymianki albo cos w tym stylu ogolnie taka ciezka sukienka jesli chodzi o dodatlki chyba lepiej pojdz w ten kolor fiolet odrobina rozu moze

Ja bym zalozyla delikatne zymianki , kolczyki i bronzolety z drewna. (chyba wiecie o co mi chodzi)

PSTRYCZKA!!!!!!! Dzieki wlasnie o tym dokladnie myslalam! Buty rewelacja! Komplemencik - masz dobry gust... to tak jak ja ;)

Gość bherma
jakieś srebrne, szare

Tylko nie baleriny! Przytlocza Cie z tym brzuchem do ziemi i bedziesz wygladac jak kaczka;) hihihiPstyczki zdjecia !!! Tu sie podpisuje!

tylko ja mam nogi z deka przygrube i nie chciałabym za bardzo przyciągać uwagi do stóp. Ale te rzymianki bardzo ładne.

Dori30, dzieki za komplement :) gust wlasnie mam taki i ja bym zalozyla do takiej sukienki wlasnie cos takiego :) nie koniecznie dokladnie takie jak pokazalam, ale sos w tym stylu :) bransoletki sa swietne, laczone drewno z innymi materialami :)

Gość balerinki w kolorze skóry bądź
jasny beż. :P i bez czarnych dodatków jak ktoś zasugerował - bedzie to wygladalo kiczowato

hihihihihi myslalam ze specjalnie dalas ta sukienke z brzuchem , zeby lepiej dobrac buty:))))))

nie chce mi sie w necie szukac, ale kierowalabym sie w tym stylu :) Autorko nie martw sie jak zalozysz takie buty jak pokazalam to ludzie beda podziwiac stroj i nie beda patrzec na Twoje mankamenty figury tylko na calosc :) bedziesz wygladac zaaajebiscie i dlatego beda sie patrzec. a Twoj maz oka z Ciebie nie bedzie mogl oderwac wiec uwazaj na niego, zeby sobie krzywdy nie zrobil jak sie bedzie potykal :P

Gość kicius;9
balerinki do tej sukienki?? prosze was

chciałabym w tym dniu wyglądać naprawdę ładnie :)z zasady jestem mało "sukienkowa" więc to już powinno zszokować mojego męża :)