Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MagdaRz

czy przy podwyzszonej temperaturze w ciazy mozliwe jest nierozijanie sie zarodka

Polecane posty

Gość MagdaRz

Witam, jestem tu nowa, ale forum jest mi bliskie bo sledze je od wielu miesiecy :) Wkoncu i mnie sie udalo zajsc w ciaze. Zaczynam 6 tydzien. Mam pytanie, bo nigdzie nie moge znalezc podobnego watku, a chcialabym wiedziec CZY PRZY PODWYZSZONEJ PODSTAWOWEJ TEMPERATURZE W CIAZY MOZLIWE JEST ZE ZARODEK SIE NIE ROZWIJA ? Czy jesli jest podwyzszona i nie spada to wszystko jest ok. 19.07 mam pierwsze usg i najbardziej na swiecie boje sie uslyszec ze dzidzia sie poddala i niestety przestala sie rozwijac... Prosze o odpowiedzi, strasznie sie stresuje staralam sie o ten cud dwa lata...

Gość MagdaRz
przepraszam za blad w tytule :(

a gdzie mierzysz tę temperaturę i ile wynosi? Ja pod pachą miałam przez pierwsze miesiące każdego dnia 37-38 choć zdrowa byłam.. Od tamtego czasu mma ciągle 35 pod pachą, ale dzidziuś rozwija się prawidłowo.. )

Gość żółwik na wyspie
a po co Ty się nakręcasz autorko? Będzie wszystko ok. Stres też nie wpływa dobrze na dziecko więc wyluzuj

Gość MagdaRz
autorze debilnego cytatu "Jeśliby obumarł ok. 4 miesiąca to juz by sie nadawał na sprzedaż Chinczykom do gotowania? albo na kosmetyki? ile płacą od kg? " lecz sie... i nie podszywaj sie pod autora watku ... skad sie biora tacy ludzie ??....