Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość before lick it

Czy tania biżuteria jest tandetna?

Polecane posty

Gość before lick it

Jak uważacie,czy z biżuterią jest jak np z perfumami,że nie warto kupować tanich,lepiej zainwestować w droższe?Lubię srebro,ale nie kupuję drożej nż 20 zł za łańcuszek,max 40 za pierścionek...

Gość lolitkaaWAWA
zalezy jak wygladaja i czy chcesz miec je na kilka reazy czy na dluzej?

Gość Ewaldi
czy wolisz jechać Fiatem 126 P czy Mercedesem ?

Gość lolitkaaWAWA
jesli nosisz rzadko tylko na wazne okazje to kup drozsza na dluzej posluzy i bedzie lepiej wygladac jesli codziennie zmieniasz do kazdego stroju kup tasza bedziesz miec wiekszy wybor

Gość before lick it
Pewnie że chcę jeździć mercedesem i nosić diamenty,ale na to jeszcze mnie nie stać :P Małam na myśli biżuterię na co dzień.Skąd pomysł,ze coś mi posłuży tylko na kilka razy?Mam niektóre rzeczy od paru lat i niic się jeszcze nigdy nie zepsuło,chodzi mi o sam wygląd,czy to można poznać,że kupiłam za grosze.I czy np pierścionki ze sztucznymi cyrkoniami są obciachowe?

w ogóle pierśxionki takie małe są obciachowe, bez nadziejnie to wygląda jak lasak na każdym paluchu ma pierśącionek, nawet jak srebrny, le[iej jeden duży, w Biju Brigitte są łądne

Gość Vista .....
a ja mam jeden mały srebrny i tylko ten nosze i też jestem obciachowa? Niektórym nie pasują takie wielkie pierścionki i to one czesciej wyglądają obciachowo niz te małe

obcIACHOWO JAK JEST ICH DUŻO NA JEDNEJ ręce, jeden moze być, ale jaśli jest za mały , zbyt subtelny taki mało widoczny to mi się nie podoba, po prostu jest nieproporcjaonalny do dłoni

Gość before lick it
Ale ja się nie pytam co sieTobie podoba a co nie,to że Ty coś uważasz za tandetne to nie znaczy że tak jest :O Mnie sie nie podobają sztuczne pierścienie na pół palca. Ja pytam ogólnie czy taka biżuteria jest uznawana za tandetną

Gość before lick it
Ale ja się nie pytam co sieTobie podoba a co nie,to że Ty coś uważasz za tandetne to nie znaczy że tak jest :O Mnie sie nie podobają sztuczne pierścienie na pół palca. Ja pytam ogólnie czy taka biżuteria jest uznawana za tandetną

Gość lolitkaaWAWA
jesli tobie sie podoba to nos nie masz przeciez ceny napisanej na palcu tego nie widac tak naprawde

Gość before lick it
No właśnie o to mi chodzi czy widać czy nie.Tak jak np po ciuchach widać,że są tanie,gorszej jakości,po zapachu perfum też można to wyczuć...

teraz nosi sie wszystko, powszechne stalo hand made i na pewno oryginalne. a jesli chodzi o te tansze srebro, co za różnica, ważne zeby Tobie sie podobalo. tez nie wydaje fortuny na bizuterie i tak czesto ją gubie ;)

Gość before lick it
A ja bym chętnie wydawała,ale nie mam :O Za to strasznie się obawiam "taniego" tandetnego wyglądu,mam na tym tle kompleksy jakieś

Dziewczyny, ja lubie rzeczy oryginalne i nietuzinkowe, a kase mam. Nie jest dla mnie jakims problemem wydac 200 czy 400 zl na kolczyki itp., ale tez nie lubie wyrzucac jej bezmyslnie. Tania bizuteria, zwlaszcza wykonana recznie, moze miec dusze i byc starannie zrobiona, bywa droga, ktora poraza tylko cena. Duzo osob nie odroznia brylantu od cyrkonii, duzo lubi Swarovskiego, bo jest reklamowany (fakt, krysztaly sa o niebo lepszej jakosci niz inne szklo - ale wole prawdziwy krysztal, ametyst, szmaragd - chocby 2ej kategorii), duzo lubi zloto, bo jest drozsze od srebra. TANIA BIZUTERIA NIE MUSI BYC TANDETNA!!! Ale przyznam ze ostatnio nie widzialam pierscionka ktory by mi sie podobal ponizej 100

Gość Ewaldi
gdy widzę na palcach kobiety jakieś plastikowe kółko to jednoznacznie sobie myślę - bezguście , gdy takich plaskikowych kółek ma kobieta kilka to znaczy, że bezguście do kwadratu a należy sobie zadać pytanie, dlaczego i w jakim celu przeciętna kobieta przyozdabia sobie palce pierścionkiem zaręczynowym lub nawet zwykłym sygnetem - oczywiście aby przyciągnąć uwagę i to nie sztuka się obwiesić kryształkami albo cyrkoniami , chodzi o to aby ten sygnet albo pierścionek zdobił kobiecy palec i koronkowa robota tego biżu stanowiła całość z kolią , zawieszką , łańcuszkiem , bransoletką ale to biżu powinno być subtelne i podkreślać dekolt kobiety i dłonie , ze smakiem :)

ja nie odróżniam i szczerze nie przywiązuje wiekszej wagi do biżuterii, nosze 3 piescionki. branoletki pogubilam wszystkie, kolczyki zadne nie do pary.

Gość Ewaldi
Summer_ skoro nie dbasz o takie sprawy to znaczy, że jesteś brudasem, syfiarą i pewnie masz w doopie podmywanie swojej waginy i śmirdzisz na kilometr a w kiblu masz gówno na ścianach , więc możesz nawet się ubrać na różowo i tak nikt nie splunie

Gość Ewaldi
śmierdzisz góóownem, spadaczka !

mam talent jeszcze do gubienia parasolek i rękawiczek :P czy do tego tez wymyślisz jakaś teorię?:classic_cool:

Gość Ewaldi
Summer_ nawet nie nadajesz się na poszukiwaczkę przygód :(

bo ich nie poszukuje. mnie sie nie podoba ten naszyjnik, wole delikatną biżuterie :)

zapraszam na www.cudowny-kuferek.pl tu każda znajdzie coś dla siebie

Gość emiliagres
Sklep z biżuterią, który czyni wszystko z miłości do piękna - "Niebieski-koralik" . Troszczy się o każdy detal i nieustannie poszukuje nowych wzorów. To w nim jest duży wybór koralików, charmsów, bransoletek, a asortyment ciągle się powiększa. Włoska biżuteria marki Biagi zawróciła mi w głowie. To tam tworzę swoją własną wyjątkową biżuterię, te z koralikami z bursztynu to moje ulubione - tylko tam można je znaleźć. Są idealne na każdą okazję - także na ślub. Bransoletka i naszyjnik może wyglądać dokładnie tak jak zapragniesz.