Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mario9a

Czy chłopak może sobie zrobić lifting twarzy, czy coś na podobę??

Polecane posty

Gość mario9a

Witam Mam 23 lata i dość poważny problem z twarzą. Z początku myślałem że to wina krzywego zgryzu, ale to jednak nie to, bo inni znajomi też mają problemy ze zgryzem i mimo to wyglądają normalnie. A więc do rzeczy: jestem szczupły, mam szczupło ułożone kości policzkowe itd, ale niestety wargi i policzki są za szerokie i za grube (jakby nabrzmiałe czy opuchnięte) Przez długie lata gdzieś mniej- więcej od 13 roku życia muszę cały czas chodzić z lekko opadniętą wewnątrz szczęką żeby skóra twarzy lekko napięła się i tworzyła normalny wygląd. natomiast problem się pojawia kiedy coś mówię... tragedia... wygląda to obrzydliwie... usta układają się krzywo, lewy policzek jest napuchnięty bardziej od prawego, nie widać zębów, no i nie da rady się normalnie uśmiechnąć... jedynie tak delikatnie kombinując z tą skórą na twarzy... ten koszmar ciągnie się już całe moje młodzieńcze życie, nie mam szans u płci przeciwnej, rodzice odmówili pomocy wmawiając że to normalne... (normalne? nawet nie wiecie ile obelg i ośmieszeń trzeba było przetrzymać) nie mam się gdzie zwrócić, a nie chcę tak żyć, jeśli ktoś wie w jakim kierunku zacząć w takiej sytuacji działać do kogo się zgłosić proszę poradźcie coś jeśli wiecie... Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować