Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolau

Lejek do sikania

Polecane posty

Gość wiolau

Hej, Niedawno urodziłam mojego cudownego synka i niestety tak mnie poszyli, że nie mogę siusiać w żaden inny sposób niż pod prysznicem, co jednak jest bardzo uciążliwe, bo muszę się rozbierać i praktycznie siusiam sobie po nogach, co jest okropne. Moja koleżanka, która mieszka w Austalii poradziła mi, żebym kupiła sobie shewee, czyli taki lejek do sikania. Podobno dla niej był zbawieniem przez długi czas po porodzie. No i mogła gdzieś wyjść, a ja jak na razie to jestem zamknięta w domu, bo boję się, że mi się zachce siusiu, a tak to z tym urządzonkiem mogłabym już wyjść na spacer czy do znajomych. Czy ktoś to widział w sprzedaży w Polsce? Jeśli tak to proszę o namiary. Czy któraś z Was tego używa? Pozdrawiam

Gość ja widzialam
w Holandii, w drogerii

Gość i na pusty łeb
to niech ci koleżanka kupi i wyśle

Gość wiolau
Masz rację powiem jej żeby mi kupiła.Będę szczała dalej niż widziała :)

Gość Anetta669
Wpisz w google shewee, a znajdziesz, sprzedają to w Poslsce :) Ja już jestem dawno po porodzie, ale jakbym wtedy wiedziała to też bym sobie wtedy kupiła - przydatny gadżet.

Gość buahahahah ala ma kota
Ty szczasz (po nogach), siusia to dzidziuś.

Gość wielorkaaalsia
Urinelle to badziewie jednorazowe, co chcesz płacić 2zł za każde siuśnięcie? www.shewee.pl Pozdrawiam

Gość trybunika.slaska
Właśnie kupiłam shewee :) Napiszę jak działa..... Dzieki za link

Gość niewiemcoto
A co ten lejek ma za zadanie zrobic?

Gość wiem.wszystko.i.juz
Lejek służy do siusiania, żeby kobietki nie musiały się rozbierać i chować za krzakami, albo siadać na brudnych kibelkach... Tylko zobacz jakie to proste , daje link do filmika na youtube :) http://www.youtube.com/watch?v=p4nVheEcNWo

Gość ehhhhhhhhhhhheh
O... to i lejkami można spamować?? ;o

Gość Wiwatlasvegas
A jak te lejki działają?

hej probowalam kupic, ale bylo chwilowo zamkniete , ale przekierownao mnie ,na http://www.estien.pl/shewee-zestaw-extreme-p-124.html gdzie kupilam caly zestaw z rurka biala:) jestem bardzo zadowolan i stosuje prawie codziennie, na prawde super wygodne nie musze wystawic tyłka w krzakach , komar ani kleszcz nie ugryzie a zima w spodnich narciarskich to bedzie przelom:)

Gość psycholog do dobry pomysł
he, ciekawa rzecz, czego to się nie można na kafe dowiedzieć:D

może chodzi ci o polski P-Mat? zgoogluj sobie i sprawdź, może to to :) można kupić przez neta :)

może chodzi ci o polski P-Mat? zgoogluj sobie i sprawdź, może to to :) można kupić przez neta :)

Gość dfhkjl;
ale jazda.

Gość żółty kocyk
Od lat czekałam na coś takiego. Skusiłam się na Shewee i jestem z niego bardzo zadowolona. Zgodnie z Waszymi sugestiami wpierw "poćwiczyłam" pod prysznicem, by sobie za pierwszym razem nie osikać butów :) Lejek przeszedł chrzest bojowy na wycieczce za miasto (dzięki niemu nie musiałam świecić tyłkiem w krzakach), testowałam też w pubie w ubikacji i sprawdził się równie dobrze. Mój egzemplarz (tj. lejek, etui, rurkę) nabyłam tutaj: http://www.kinkywinky.pl/akcesoria-erotyczne/higiena/lejki-do-siusiania/

taniej wychodzi kupujac na www.shewee.pl, tam przekierowuja na inne stronyale za 59 zl mozna kupic lejek rurke i futeral, (on jest bardzo przydatny, bo potem nie ma co z tym robic a tak to wkladam do futeralu i w domu myje (wlewam do futeralu wode , plyn , zamykam wstrzacam i otwieram , plucze a potem suche zamykam:) ostatnio, myslac ze opanowalam do mistrzostwa uzywanie mialam smieczne wydarzenie: las, narty biegowe i potrzeba skorzystania z lejka(bylo -15) zalozylam rurke odsunelam bielizne i ... poslizgnlam sie i upadlam rurka poleciala w snieg 3metry dalej a lejek zostal w spodniach,:) nie musze ddawac ze dostalam potwornej glupawki ze smiechu:))), zwlascza poznie gdy wstawalam po zimna rurke w sniegu:))) ale urzadzenie jest super:)

Gość aga-dur
Hej! Ja wypróbowałam Shewee i GoGirl i polecam zdecydowanie to drugie. Na moim blogu o tym piszę: sikanienastojaco.blogspot.com A na priva mogę więcej, jakby co:)

Wypróbowałam lejek GoGirl, Lady P. i taki tani z allegro za około 10 zł, wszystkie są super, ale moim ulubionym jest Lady P. Wygodnie się go trzyma podczas oddawania moczu, ma uchwyt i można dokupić pokrowiec i przedłużkę. Jest z silikonu, można wyparzyć czy umyć bez problemu. GoGirl też jest ok, ale jak dla mnie jest zbyt elastyczny, miękki, łatwo go zgiąć podczas oddawania moczu. Mniej wygodnie się go trzyma, nie ma dodatkowego uchwytu. Myje się dobrze, można też go wyparzyć. Jego zaletą jest to, że dokupując pokrowiec do niego, ma bardzo małe wymiary i zmieści się wszędzie, jako awaryjny gadżet ;) Jeśli chodzi o ten tani lejek to jest w porządku. Wykonany jest z silikonu/gumy, jest elastyczny, ale też nie za bardzo. Łatwo się go myje. Nie posiada pokrowca. Jest ok ;) Jeśli ktoś potrzebuje taniego to bardzo polecam. https://www.finta.pl//ref/judyta