Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ulukleja

Czy chcecie też takich facetów?

Polecane posty

Gość Ulukleja

Ciągle myślę, że bym chciała mieć takiego mężczyznę, który ma klarnowne zdanie na różne tematy (w sensie, że wie, co powinno się zrobić w danej sytuacji), który jak będzie trzeba to zbije mnie pasem, takiego opanowanego i w ogóle.. Wiem, że bez niego dam sobie świetnie radę, ale ciągle o takim myślę... Moja koleżanka jak tylko słyszy, że nowo poznany chłopak zaczyna jej mówić co ma robić, to ucieka jak najdalej, bo tacy ją odpychają, a ja tylko lgnę do takich :/

Gość RomanoSexmacher
Ja jestem właśnie taki :classic_cool:

Gość Ulukleja
nie wątpie :]

Gość Ulukleja
Gdybym miała takiego faceta to bym cały czas klęczała :P

Gość da silva
ja jestem taki:)

Gość czarnasaskia
jak facet jest zbyt wladczy to zaczyna robic sie niefajnie-uwierz mi. na poczatku czulam sie wspaniale, ale zaszlo to za daleko. dlatego dobrze jest jak jest mimo wszytsko zachowana pewna rownowaga w sensie doradzam, sugeruje ale nie narzucam. ja ciebie rozumiem, bo kazda kobieta pragnie byc zdominowana czy sobie zdaje z tego sprawe czy nie-takie o prawo natury-pierwotny instynkt. tylko tak jak mowie co za duzo to nie zdrowo, niech pozostanie w tym wszystkim jakis umiar. pozdrawiam i zycze powodzenia:)

Gość Ulukleja
czarnasaskia - mam nadzieję, że taki mi wystarczy ;) Wg mnie najgorsze jest jak facet jest naprawdę słaby i chce się taką pseudodominacją dowartościować a spragnione zniewolenia kobiety dają się na to nabrać - mylą to z faktyczną siłą - i potem cierpią :] Jak facet chce narzucać swoje zdanie i swoją wolę chociaż nie potrafi nawet uzasadnić swojego zdania.

Gość Ulukleja
A dziwne, że tutaj tak dużo takich facetów :P

Gość AniaZzoltegoWzgorza
tez bym chciala zeby taki mezczyzna istnial ale mam watpliwosci czy tacy jeszcze chodzą po swiecie ehhh

Gość ZuzaZWawy
ja lubie zdecydowanych kolesi, np. takich którzy się ocierają o mnie w autobusie bez krępacji, teraz jest raj jak jest ciepło, mini, stringi i kolesie w szortach, bajka, już wyłowiłam dwóch :P a później ja przejmuje inicjatywe

Gość zalosnasuka
wiec teraz ci mowie, ze masz klepknac do liny i pociagnac mi druta